Home Contact

Contact

Centrale redactie

Meiboomlaan 33
8800 Roeselare
Ttel: 051-26 61 11
Fax: 051-26 68 66
E-mail: redactie@roularta.be

Wenst u te adverteren?

Distributie
Hebt u vragen of opmerkingen i.v.m. de verdeling van De Zondag.
Mail distributie.zondag@roularta.be
Tel. 070 233 566 (*)
Max € 0,30 / minuut

Vermeldingen en verplichte informatie (*)

  • Dienstverlener: Roularta Media Group NV, Meiboomlaan 33, 8800 – BTW nr.: BE0434.278.896
  • Beschrijving van de dienst: Vragen en opmerkingen m.b.t. de distributie van de gratis krant De Zondag
  • URL gebruikt voor deze service: www.dezondag.be
  • Kostprijs: Max € 0,30 / minuut
  • Bij problemen met dit nummer: contacteer Roularta Media Group info@roularta.be 051 26 61 11
  • Vergunning volgens de wet van 7 mei 1999: niet van toepassing
  • Start- en einddatum dienst: voor onbepaalde duur
  • Afwijkingen van de hierboven vermelde gegevens die de voorbijde 6 maanden van toepassing waren: Niet van toepassing

Meest gelezen

Jo Brouns (CD&V): “De woorden van De Wever zijn...

Ondanks het stikstofakkoord blijft de onrust in de landbouw groot. Dat bewijst het succes van BoerBurgerBelangen. Landbouwminister Jo Brouns (CD&V) hoopt dat de krachten toch nog gebundeld kunnen worden. BBB-boegbeeld Tine Hermans is alvast welkom op de lijst van zijn partij, zegt hij. De Limburger blikt voor onze krant terug op de woeligste maand van zijn carrière.

Zoek de paaseitjes in DZ Magazine en win

De magische chocoladewereld van Libeert bestaat in 2023 maar...

Win een overnachting met ontbijt bij Ecochique Glamping

Nood aan een weekendje weg? Geniet van een overnachting voor...

Een platte buik in één dag: 10 tips die...

Heb je nog steeds een buikje, ook al doe...

Zo maak je kunstwerkjes van taarten, koekjes en desserts

Citroenmadeleines, koffietruffels of een taartje met gebrande passievrucht? Sarah Renson maakt niet alleen de heerlijkste taarten, koekjes en desserts, ze presenteert haar gebak ook als echte kunstwerkjes. Na stages bij onder meer het Hof van Cleve, The Jane en Joost Arijs, startte ze haar eigen atelier, geeft ze nu workshops én heeft ze een eigen keramieklijn. Tijd om aan de slag te gaan, voor het beste dessert, niet te zoet en niet te moeilijk.