Home Contact

Contact

Centrale redactie
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare
Ttel: 051-26 61 11
Fax: 051-26 68 66
E-mail: redactie@roularta.be

Distributie
Hebt u vragen of opmerkingen i.v.m. de verdeling van De Zondag.
Mail distributie.zondag@roularta.be
Tel. 070 233 566

Wenst u te adverteren?

Meest gelezen

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zet omstreden Carrera Neefs...

De omstreden Carrera Neefs is dan toch uit Vlaams Belang gezet. Niet omdat ze bloemen neerlegde op het graf van een SS-er, wél omdat ze het partijcharter niet wil ondertekenen. Dat zegt voorzitter Tom Van Grieken in dit pittige interview waarin hij de eerste maanden van de regering-De Croo fileert en vooruitblikt op de ambitieuze plannen van zijn partij. “De verkiezingen winnen, zal niet genoeg zijn.”

Minister Annelies Verlinden (CD&V): “Waar nodig, zal de politie...

“Een rijzige en knappe vrouw, in alle opzichten”, zo wordt Annelies Verlinden omschreven door Joachim Coens, haar voorzitter. Het is uit zijn hoge hoed dat de 42-jarige Schotense tevoorschijn kwam voor een machtige ministerportefeuille. De bevoegdheden van het nieuwe CD&V-boegbeeld wegen zwaar: binnenlandse zaken, veiligheid, staatshervorming en democratische vernieuwing. Nu de beleidsplannen klaar zijn, is het tijd voor een grondige kennismaking.

Ontbijtbabbel met radiopresentatrice en Klara-netmanager Chantal Pattyn: “Kunstvakken schrappen...

Er is er een jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien, dat is… Klara. Het ooit zo ‘klassieke’ radionet van de openbare omroep – tegenwoordig is Klara veel meer dan klassieke muziek – wordt aanstaande woensdag 20 jaar. De zender viert dat met een reuzegroot verzoekprogramma, De Zondag viert dat met een reuzegroot ontbijtinterview met netmanager Chantal Pattyn.

Een inkijk in de ziel van Valerie Van Peel,...

“Ik loop te veel met mijn kop tegen de muur.” Valerie Van Peel is het politieke spel beu. Ze wil (nog) niet stoppen, maar denkt wel aan het leven na de politiek. De gedreven N-VA-politica zou graag een instelling voor kwetsbare kinderen uit de grond stampen, én een honden-asiel. Van Peel is een politica zonder franjes. Rechttoe, rechtaan. Soms emotioneel, soms keihard. Komen ook aan bod: de gevaren van een lockdown, de erfenis van haar verleden en een pamper-verversende Bart De Wever.

15 x PLAYMOBIL®

5 x MIJN MEENEEMKINDERDAGVERBLIJF Door te voelen, bouwen en gooien,...