Iedereen kent ze wel, de Instagram-meisjes die elke dag hun outfit posten of op een stoel gaan staan om het perfecte plaatje van hun eten te maken. Maar niemand denkt aan de mannen achter de lens. Ben jij ook zo’n Instagram Husband? Dan hebben we goed nieuws!

Op een hilarische tumblr-pagina Instagram Husband treden de mannen uit de schaduw van hun Instagrammende vriendin, met de ene hilarische oneliner na de andere  “Ik voel mij een levende selfiestick”, klaagt één van de mannen. “Vroeger aten we onze lunch, nu nemen we er gewoon foto’s van.”  In een grappig YouTube filmpje (zie hieronder) delen de mannen hun frustraties met de wereld. “Hallo, ik ben Jef en ik ben een Instagram-man. Achter elk Instagram-meisje staat een man zoals ik, en een stenen muur.”

Ben jij ook slachtoffer van een Instagram-verslaafde vriendin? Moet jij je ook in onmogelijke posities wringen voor hét perfecte shot? Op de website krijg je tips over hoe je best je vrouw kan benaderen. Ben jij of iemand die je kent een Instagram-man? Sluit je aan bij de hulpgroep! Of euh bekijk gewoon dit zalige filmpje!