Japanners zijn meesters in het uitvinden van geniale gadgets. En ook voor je huisdier is er héél wat leuks te verkrijgen! Hier worden dierenliefhebbers ongetwijfeld hebberig van!

Elke dierenliefhebber heeft het beste voor met z’n huisdier. Van de meeste gadgets wisten we zelf niet dat we ze nodig hadden, maar nu willen we het allemaal!

De keyboardschermer

neko-pochi-anti-cat-protection-keyboard-cover-1

Vindt jouw kat het ook superfijn om langgerekt op je toetsenbord te liggen of er gewoon droogjes over te wandelen? De Neko Pochi Anti-Cat Keyboard Cover beschermt je toetsenbord van pootjes en harige lijfjes. De cover past perfect over je toetsenbord en kan tot 10 kilogram dragen. Doordat de cover doorzichtig is, kan je er perfect mee werken.

75 euro via Japan Trend Shop

neko-pochi-anti-cat-protection-keyboard-cover-3

Schuilen in de brandweerwagen

cat-fire-truck-house

Wioeeeee wioeeeeeeeee! De Cat Fire Truck is een uniek schuilplekje voor je kat van CattyMan. Het Japanse merk is gespecialiseerd in coole, unieke spulletjes voor je huisdier. De brandeerwagen is gemaakt van karton en de ideale plek om te chillen. Op de nummerplaat kan je de naam van je kat schrijven.

25 euro via Japan Trend Shop

Klaar voor opname? Actie!

sony-dog-action-cam-video-mount-3

Altijd al willen weten wat je hond uitspookt als je niet thuis bent? Of wil je gewoon eens het leven door de ogen van je hond beleven? Met de Sony Action Cam Dog Mount monteer je in 1-2-3 een camera op de rug van je hond. Het lichte harnas houdt de camera stil terwijl je hond te wereld ontdekt.

sony-dog-action-cam-video-mount-2

71 euro via Japan Trend Shop (camera niet inbegrepen).

Blikje tonijn… euh kat

cat-can-scratcher-pet-house-2

Nog een leuk schuilplekje (en krabplekje) voor je kat: een blikje tonijn. Wie zegt dat kattenmeubilair niet mooi kan zijn?

58 euro via Japan Trend Shop

De buideltrui en onesie

mewgaroo-hoodie-cat-pouch-snuggle-cuddle-clothes-4

Wil je meer quality time doorbrengen met je kat of (kleine) hond? Dan is deze Mewgaroo Hoodie misschien iets voor jou. De hoodie heeft een buidel waarin je huisdier kan rusten! Gezellig in de zetel of samen aan de computer: jullie worden onafscheidelijk!

Enkel beschikbaar in grijs en maat large. 117 euro via Japan Trend Shop.

Nu ook beschikbaar in een onesie!

Rollend eetbakje voor honden

oppo-food-ball-dog-pet-meal-feeder-1

Mijn Franse en Engelse bulldogs hebben dankzij hun platte snoet altijd moeite om alle korrels uit hun voerbakje te eten. De Oppo Food Ball for Dogs maakt het voor hen een stuk gemakkelijker. Onderaan heeft het voerbakje de vorm van een bal zodat ze makkelijk hun eten heen en weer kunnen bewegen.  Simpel en geniaal!

Verkrijgbaar in small (50 euro) en medium (79 euro) in rood, oranje en blauw via Japan Trend Shop.

Het perfecte knusse kussen

f021

Herkenbaar? Je hond ligt graag in de zetel, maar dan nog liefst gezellig tussen je benen. Ook daar heeft Unihabitat – een Japans merk van dierenproducten – iets op gevonden! Het gelkussen heeft een V-vorm zodat het voor je hond net voelt alsof hij of zij tussen je benen ligt. Grote voordeel: geen slapende benen meer en je kan weer vrij bewegen in de zetel: win win!

top0011

Verkrijgbaar in small (125 euro) en large (167 euro) via Japan Trend Shop.

Hindernissenparcours voor thuis

dog-show-contest-obstacle-course-cardboard-home-1

Geen tijd (en zin) om naar de hondenschool te gaan? Dan haal je gewoon de hondenschool in huis! Met dit unieke kartonnen parcours van Unihabitat leer je je viervoeter de leukste trucjes. De Dog Agility Show Home Obstacles Set bestaat uit een tunnel, twee springhindernissen en een wip.

Vanaf 63 euro bij Japan Trend Shop.