De Zondag viert feest en win tal van verjaardagsprijzen (winactie afgelopen)

23279

De Zondag viert feest en win tal van verjaardagsprijzen!
Een nachtje weg met toegang tot de Grotten van Han in het Mercure Hotel Han-sur-Lesse, tal van games of tshirt met ‘Contente Mensen Club’? Ontdek onder de wedstrijd alle prijzen die te winnen vallen.

11 x nachtje weg voor 2 personen in Mercure Han-sur-Lesse t.w.v. € 185
King Size kamer met ontbijt inbegrepen voor twee personen. Reserveren van een datum enkel mogelijk van zondag tot vrijdag, niet op zaterdag of in schoolvakanties en telkens naar gelang beschikbaarheid.
Twee welkomsdrankjes per kamer bij aankomst in het hotel.
Een duo PassHan-ticket. Het ticket geeft toegang tot de Grot van Han (Ontdekkingsroute) + Wildpark (te voet of met Safari-car) + de musea PrehistoHan en Han 1900. De tickets geven toegang voor twee volwassenen (+12 jaar).  Het ticket is geldig voor bezoeken t.e.m. 14 november 2021. Niet terugbetaalbaar. www.mercurehansurlesse.com 

5 x gele Carlo met beschermhoes van Barbecook t.w.v. € 139
Een smakelijke taco, ceviche met guacamole of een veggie burger. Maak zelf street food klaar op je eigen tafelbarbecue met de hippe gele Carlo van Barbecook. www.barbecook.com

10 x tshirt ‘Contente Mensen Club’, blauw met witte borduring
Anonymous Albert is een start-up dat zich focust op ecologisch verantwoorde kledij met een maatschappelijk doel. Mét leuke geborduurde quotes. Een item dat je onmiddellijk in je kast wilt hebben.  www.anonymousalbert.be

10 x IWAS upcycling pakketten, incl. vaas, boodschappentas en set waterfles + glazen t.w.v. € 49.85
IWAS is een platform voor geüpcyclede producten en herwerkt afval tot toffe gebruiksobjecten. Hiermee willen ze de afvalberg verkleinen en gemeenschappen sterker maken. Hun duurzame aanpak fleurt dus niet alleen je huis op. www.iwas.be

19 x 15 Joyvalle 1L Banaan en Vanille
Joyvalle brengt in april een gloednieuwe melk met banaan of vanillesmaak op de markt speciaal voor kindjes (zonder toegevoegde suikers!). Proeven maar!

30 x De Schaamteloze Nineties CD
TOPradio verzamelt het beste uit de Schaamteloze Nineties in de week na Pasen. Heel wat hits uit de 90’s zijn nu al terug te vinden op deze unieke verzamelcd. www.topradio.be

5 x Escape Room The Game: Secret of the Scientist
Verken het mysterieuze huis en ontdek stukje voor stukje alle geheimen. Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer de beste score te halen in Escape Room Modus.

5 x Star Trek Picard seizoen 1
Na Star Trek: The Next Generation, volgt d nieuwe serie het iconische personage Jean-Luc Picard in het volgende hoofdstuk van zijn leven.

5 x Tennis World Tour 2 (Xbox Series X)
Speel in deze tennis simulatie game als werelds beste officiële tennisspelers of creëer je eigen speler om de wereldranglijsten te domineren.

5 x Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Playstation 5)
Jij bent Cahal, een machtige Garou die vrijwillig in ballingschap is gegaan nadat hij de controle over zijn verwoestende woede was verloren.

5 x Little Nightmares II (Nintendo Switch)
Het actie verhaal van Mono, een jonge jongen die vastzit in een vreemde wereld die ontregeld is door een transmissie, afkomstig van een verre toren.

5 x Outriders (Xbox Series X)
Terwijl de mensheid probeert te overleven in de loopgraven van Enoch, creëer je je eigen Outrider om mee over een vijandige planeet te trekken.

5 x Balan Wonderworld (Nintendo Switch)
Emma en Leo worden op hun reis door het bizarre en verrassende land Wonderworld geleid door de raadselachtige maestro genaamd Balan.