Toe aan een compleet nieuw nestje? Laat je dan op zondag 25 april volop inspireren tijdens een nieuwe editie van Nieuwbouwzondag. Kandidaat-kopers en -bouwers kunnen in veilige omstandigheden verschillende nieuwbouwprojecten van dichtbij ontdekken.

Nieuwbouwzondag is een initiatief van De Zondag in samenwerking met tal van professionelen uit de bouwsector. Nieuwbouwzondag, dat al sinds 2013 georganiseerd wordt, blijft nog altijd een gesmaakte formule onder meer omdat je op een dag kan kennismaken met de vele mogelijkheden van nieuwbouw. Investeren in een nieuwbouwwoning of -appartement blijft trouwens interessant, of je er nu zelf wilt intrekken of als belegging.

Wie zijn zinnen heeft gezet op een nieuwbouw, mag Nieuwbouwzondag dus zeker niet missen. Op zondag 25 april openen op heel wat locaties nieuwe woningen en appartementen de deuren. Je ervaart zo wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en welke stijl jou het meest aanspreekt. Sommige projecten zijn vrij te bezoeken, andere zijn enkel op afspraak. Ontdek alle specifieke details bij de voorgestelde projecten op de voortdurend geüpdatete website van Nieuwbouwzondag.

Coronaveilig

Uiteraard doen alle deelnemers aan Nieuwbouwzondag er alles aan om jouw bezoek zo coronaveilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt gevraagd om tijdens alle bezoeken een mondmasker te dragen en de nodige afstand te bewaren. Voel je je ziek, dan is het beter om thuis te blijven en eventueel een afspraak te maken voor een later bezoek.

Alle details op www.nieuwbouwzondag.be