Waar het internet al niet goed voor is: tijdens het surfen naar inspiratie voor het inrichten van onze eigen woning, botsten we op dit pareltje! Niet meteen een stijl waar we zelf onze dagen zouden willen doorbrengen (iets teveel bonbonnière), maar wel geweldig mooi. Uniek is dat de eigenares van de woning haar interieur sinds de jaren ’50 nauwelijks heeft aangepast en altijd met liefde onderhouden. Het resultaat? Alsof je in een tijdmachine stapt!

Het huis lijkt aan de buitenkant heel gewoon maar pas als je er binnen stapt, besef je wat voor een pareltje er achter de gevel schuil gaat.

Het huis raakte bekend toen de 96-jarige eigenares haar woning wou verkopen en daarvoor een makelaar inschakelde, ondertussen al een kleine twee jaar geleden.

“Ik heb altijd mijn eigen stijl gevolgd”, aldus de eigenares, een naaister op rust. “Mijn lievelingskleuren zijn roze, paars en turkoois, en ik hou vooral van toon-op-toon kleuren.” Samen met haar man had ze het huis gekocht in 1942, toen ze 24 jaar oud was. Nadat ze haar huis tijdens de jaren ’50 volledig naar wens en smaak had ingericht, heeft ze er niets meer aan verandert en alles piekfijn onderhouden. Het resultaat is een echt tijdsdocument!

Wat denken jullie: iets om zelf in te wonen of toch liever een hedendaags interieur?