Huisdieren. Ze gedragen zich superschattig als we thuis zijn en ze in de gaten worden gehouden. Maar wat als we even weg zijn? Liggen ze dan braaf te wachten tot we terugkomen of gelden dan de wetten van de jungle? Ook Hollywood lag daar van wakker. In de nieuwe animatiefilm The Secret Life of Pets, die vanaf 3 augustus in de Belgische bioscopen draait, wordt het ware en soms kwaadaardige gezicht van onze zogenaamd trouwe viervoeters nog maar eens onderstreept.

hondVraag jij je soms ook af wat voor ‘feestje’ je huisdieren vieren als je niet thuis of even uit de buurt bent? Weet je wel zeker dat je de hondenkoekjes goed hebt opgeborgen? Of ligt die oude schooier weer stiekem op de bank, omdat je de woonkamerdeur open hebt laten staan?

Even een blik werpen op wat er in je huis aan het gebeuren is terwijl je er zelf niet bent, is makkelijk met de Nest Cam. Het toestel houdt toezicht op je huisdieren, huis en kinderen – of je nu wel of niet thuis bent.

Nest heeft een videolijst geüpload met filmpjes van gebruikers. Er valt direct een aantal zaken op: zodra huisdieren iets kapotmaken, omvergooien of bevuilen, rennen ze hard weg van de crime scene. Ze weten dus maar al te goed dat wat ze doen niet door de beugel kan! Sommige slimmeriken zijn daarom al begonnen met het saboteren van de Nest Cams. Gelukkig is niet elk dier dat de Nest Cam ontdekt zo snugger, met de nodige grappige groothoekneuzen tot gevolg.

cam_main_finalDeze clips werden genomen door de Nest Cam die overal een oogje in het zeil houdt, of je nu wel of niet thuis bent. Hij stuurt je een melding op je smartphone wanneer hij een ongewoon geluid of beweging opmerkt. Je installeert de Nest Cam binnen een minuut en je hebt direct zicht op iedere ruimte in je huis, met beveiligde en HD-videobeelden op je mobiel en een geavanceerd Nachtzicht. En met de praatfunctie van de Nest Cam kun je je huisdier streng toespreken en van de bank af sturen, ook al ben je kilometers verderop. Als je je aanmeldt voor Nest Aware, dan heb je toegang tot 30 dagen videocontent zodat je extra tijd hebt om te bekijken wat er allemaal gebeurd is en de waardevolle momenten op kan slaan.

Ben je nu niet benieuwd wat je hond of kat zoal uitspookt als je er niet bent? Ziehier nog enkele ‘verborgen’ opnames:

De kat doet de koelkast open

 

Zal de kat van het balkon vallen?

They have 9 lives for a reason. Peppa, the fearless kitty #caughtonNestCam.

A video posted by nest (@nest) on

 

Fred op het aanrecht

Neen, elegant is hij niet…

Eddy maakt het bed op

Info: Nest Cam