Foute trainingspakken, sandalen met witte sokken, tijgerbikini’s en zebraleggings: Kamping Kitsch Club XXXL verzamelt op zaterdag 26 augustus opnieuw een bont allegaartje Johny’s en Marina’s voor hét marginaalste feestje van het land.

kamping-kitsch-374

Het wordt stilaan een niet te missen afspraak op de zomerkalender: Kamping Kitsch Club, alias het grootste verkleedfeestje van het land. Want wie niet verkleed is, komt er niet in! Begin dus maar al je marginaalste outfit bij elkaar te zoeken voor morgen. Want hoe marginaler, hoe beter! Het festival vindt dit jaar voor het eerst plaats op de terreinen van het bedrijvenpark Evolis in Kortrijk. De organisatie verwacht dit jaar zo’n 20.000 marginalen, euh feestvierders.

Gekke line-up

Marcel & Vicky zijn ook weer van de partij.De geweldige line-up heeft in elk geval voor elk wat wils. En zoals bij elk festival: het wordt weer keuzes maken! De absolute headliners zijn zonder twijfel de mannen van Get Ready!. Andere kleppers op de affiche zijn Jody Bernal (van het hitje Que sí que no), Willy Sommers, Sam Gooris, Marcel & Vicky, Danzel, zanger Rinus én Romana, Steve Tielens, Michael Jackson, Henk & Annika, Dietwin De Jodelaar, charmezanger Jens en zangeres Martine om er maar enkele te noemen. Wie zijn Buffalo’s nog eens wil boven halen om stevig te hakken, kan dat doen op de beats van Yves Deruyter, Gunther D & Skyve, DJ Bolle, Dave Lambert, DJ Neon, en nog vele anderen. Ook Hot Marijke, Vlaanderens bekendste prostituee, is dit jaar weer van de partij. Niemand minder dan Joke Vandevelde staat in voor de presentatie. En Hot Marijke host dit jaar ‘In Bed Met’. Op de foto met je favoriete artiest, in een bed … Dat wordt aanschuiven!

kamping-kitsch-2

Zaterdag 26 augustus van 12u tot 24u op de terreinen van bedrijventerrein Evolis in Kortrijk. Info & tickets (34 euro): www.kampingkitschclub.be