Hoera! H&M heeft bekendgemaakt dat niemand minder dan Kenzo de volgende guest designer wordt. De samenwerking met het Franse modehuis ligt op 3 november in de winkel. Maar wat mogen we van deze samenwerking verwachten?

Kenzo x H&M logo

Elk jaar gaat H&M met een designer in zee voor een unieke collectie. Vorig jaar was er nog de Balmain-gekte, en daarvoor kon je al designerspullen van o.a. Stella McCartney, Viktor&Rolf, Alexander Wang en Lanvin voor een prikje kopen. Nu is het dus de beurt aan modehuis Kenzo, wereldberoemd door de iconische tigersweaters.

Maar wat kunnen we zoal verwachten van deze collab? Als we de officiële teaser mogen geloven, halen designers Carol Lim and Humberto Leon inspiratie uit de spring-collectie van 2013. De goddelijke luipaardprints werden toen zelf door Beyoncé op het podium geshowd tijdens haar Mrs. Carter World Tour.

kenzooooobeyonce

(bron)

Ook samen met het Amerikaanse sneakerlabel Vans werd toen een collectie gelanceerd. Mogen we straks groene luipaardjurkjes in de H&M verwachten? Let’s hope so, want het was één van de mooiste Kenzo-collecties ooit! Intense kleuren, levendige prints én luxueuze stofjes: het aftellen naar 3 november is begonnen!

vanskenzo

Enkele stukken uit de befaamde 2013-collectie:

De collectie van KENZO x H&M ligt op 3 november in de winkels. Info: www.hm.com

media_xll_8691754