Na vijf eerder gesmaakte edities organiseert De Zondag op zondag 23 oktober, in samenwerking met tal van professionelen uit de bouwsector, opnieuw een boeiende inspiratiedag voor wie een nieuwbouw wil kopen. Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen en nieuwe verkavelingen openen die dag speciaal voor kandidaat-bouwers de deuren. Drie redenen waarom je er deze dag zeker bij moet zijn.

1. Inspiratie opdoen

Het is al langer geweten dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom openen op zondag 23 oktober op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel verschillende nieuwe woningen en appartementen de deuren om kandidaat-(ver)bouwers en -kopers kennis te laten maken met de vele mogelijkheden. Ook op deze zesde editie van Nieuwbouwzondag kan je dus weer als het ware een route uitstippelen van het ene nieuwbouwproject naar het andere. Zo ervaar je wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en kan je ondervinden welke stijl jou het meeste aanspreekt. Piep vooraf gerust eens op de (voortdurend geüpdatete) website van Nieuwbouwzondag en maak een lijstje van welke projecten die je zeker wil bezoeken en waar je meer over wil weten.

2. Nuttig advies

Wie met bouwplannen zit, weet dat je vooraf goed informeren ook heel belangrijk is. De deelnemende bedrijven en vakmensen aan Nieuwbouwzondag ontvangen je dan ook niet alleen vol enthousiasme, ze hebben bovendien de nodige expertise in huis om hun bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Je komt op zondag 23 oktober dan ook alles te weten over hernieuwbare energie, de nieuw(st)e bouwtechnieken, waar je budget kan uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en nog meer relevante info over nieuwbouw.

3. Investeren

Investeren in nieuwbouw is ook nu nog interessant, onder meer door de lage rente. Nieuwbouwzondag richt zich trouwens niet alleen tot wie bouwplannen koestert maar richt zich ook tot investeerders. Investeren in vastgoed kan alleszins een mooi alternatief zijn voor het spaarboekje aangezien dit momenteel weinig oplevert.

Alle deelnemende projecten vind je terug op de website van Nieuwbouwzondag: www.nieuwbouwzondag.be.