Komende zondag 22 april organiseert De Zondag samen met heel wat professionals uit de bouwsector opnieuw Nieuwbouwzondag. Het is hét event voor iedereen met een baksteen in de maag. Op deze negende editie van Nieuwbouwzondag kan je talloze projecten over heel Vlaanderen van dichtbij gaan ontdekken.

De allereerste Nieuwbouwzondag vond plaats op 13 oktober 2013. Omwille van de steeds groeiende populariteit van het event, zijn er sinds 2015 zelfs twee Nieuwbouwzondagen per jaar, een in het voorjaar en een in het najaar. En dat hoeft eigenlijk niet te verbazen. want Nieuwbouwzondag biedt het publiek een unieke kans om op één dag kennis te maken met verschillende nieuwbouwmogelijkheden. Nieuwbouwzondag blijft nog steeds een gesmaakte formule en een must visit voor alle kandidaat-(ver)bouwers en -kopers en wel om deze 3 redenen.

Inspiratie opdoen

Het is al langer geweten dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom openen op zondag 22 april op tal van locaties in Vlaanderen en Brussel verschillende nieuwe woningen en appartementen de deuren om kandidaat-(ver)bouwers en -kopers kennis te laten maken met de vele mogelijkheden. Ook op deze negende editie van Nieuwbouwzondag kan je dus weer als het ware een route uitstippelen van het ene nieuwbouwproject naar het andere. Zo ervaar je wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en kan je ondervinden welke stijl jou het meest aanspreekt.

Nuttig advies

Wie bouwplannen heeft, weet dat je vooraf goed informeren ook heel belangrijk is. De deelnemende bedrijven en vakmensen aan Nieuwbouwzondag ontvangen je dan ook niet alleen vol enthousiasme, ze hebben bovendien de nodige expertise in huis om hun bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie.

Investeren

Investeren in nieuwbouw is ook nu nog interessant, onder meer door de lage rente. Nieuwbouwzondag richt zich trouwens niet alleen tot wie bouwplannen koestert maar richt zich ook tot investeerders. Heel wat vastgoedprojecten staan momenteel in de steigers in Vlaanderen en zetten op Nieuwbouwzondag 22 april hun deuren open. Wat is beter dan in vastgoed te investeren? Het kan alleszins een mooi alternatief zijn voor het spaarboekje.

Alle deelnemende projecten vind je terug op de website van Nieuwbouwzondag: www.nieuwbouwzondag.be