Samen met verschillende professionelen uit de bouw- en vastgoedsector pakt De Zondag vandaag uit met de 15de editie van Nieuwbouwzondag. Op deze nieuwbouwopendeurdag kun je heel wat nieuwbouwprojecten in jouw buurt ontdekken. Drie redenen waarom Nieuwbouwzondag een must visit is voor wie op zoek is naar een eigen stek of een mooie vastgoedbelegging.

1. Inspiratie opdoen

Het is al langer geweten dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom openen vandaag op heel wat locaties in Vlaanderen en Brussel tal van nieuwe woningen en appartementen de deuren om kandidaat-bouwers en -kopers kennis te laten maken met de vele mogelijkheden. Je kunt op Nieuwbouwzondag als het ware een route maken van het ene nieuwbouwproject naar het andere en zo ervaren wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en welke stijl jou het meest aanspreekt. En wie weet, ontdek je zo ook wel voor jou nieuwe, interessante locaties.

2. Nuttig advies

Wie met bouwplannen zit, weet dat je vooraf goed informeren een must is; het gaat tenslotte om een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. De deelnemende bedrijven en vakmensen aan Nieuwbouwzondag ontvangen je dan ook niet alleen vol enthousiasme, ze hebben ook de nodige expertise in huis om hun bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Je komt vandaag dan ook meer te weten over hernieuwbare energie, de nieuw(st)e bouwtechnieken, waar je budget kan uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en nog meer relevante info over nieuwbouw.

3. Investeren

Nieuwbouwzondag richt zich trouwens niet alleen tot wie bouwplannen koestert maar ook tot investeerders. Investeren in vastgoed is ook vandaag nog interessant. Het kan een mooi alternatief zijn voor het spaarboekje.

Kortom, of je nu bouwplannen koestert, een nieuwbouw zoekt om zelf in te trekken of als tweede verblijf of om te verhuren, Nieuwbouwzondag is het moment bij uitstek om je te verdiepen in de wondere, ruime wereld van de nieuwbouw.

De meeste projecten zijn vrij te bezoeken, andere zijn op afspraak. Ontdek alle details op www.nieuwbouwzondag.be.