Star Wars-hype bereikt hoogtepunt met deze nieuwe trailer

289

Op woensdag 16 december is het eindelijk zover, dan gaat de nieuwe Star Wars, The Force Awakens, bij ons in première. Er is nu eindelijk  een nieuwe trailer, en die mag je echt niet missen…

Het verhaal van The Force Awakens speelt zich 30 jaar na Return of the Jedi af, en het is ook al 32 jaar geleden dat die film de eerste trilogie afsloot. Na de teleurstellende prequels van George Lucas, moet J.J. Abrams ons weer hoop geven. Dat er een grote kans is dat het hem lukt, zie je in deze trailer:

Deze film wordt een feest van herkenning, want oude helden als Han Solo, Chewbacca, Princess Leia, en zelfs Luke Skywalker keren terug. Daarnaast is er een jonge, veelbelovende cast die zorgt voor nieuwe personages. Je ziet onder meer de nieuwe Sith Lord Kylo Ren (Adam Driver), maar ook de jonge helden Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega). Als je spoilers vreest, geen paniek: de trailer toont niet zoveel, enkel het laatste shot is wat onthullend. Met een sterke trailer als deze bereikt de Star Wars-hype wereldwijd zowat zijn hoogtepunt.

Bestel je tickets nu al

Bij heel wat bioscopen is de voorverkoop voor tickets nu al gestart. Die loopt als een trein, dus je schiet best meteen in actie. Als je de film op dag van release (dus woensdag 16 december) wil zien, dan bestel je beter nu al. Kleine steekproef: op de premièredag loopt de film in Kinepolis Gent in drie verschillende zalen, en zijn er in totaal 13 vertoningen… voor één film, op één dag. Ongezien. In de Verenigde Staten lagen veel ticketsites zelfs lang plat door overbelasting. Je merkt het: deze film wordt groot.

Onlangs werd ook de officiële filmposter vrijgegeven:

star-wars-force-awakens-official-poster.0Wij kunnen alvast niet wachten tot 16 december. Laat de Star Wars-gekte maar losbarsten!