Van Gaal maakt Britse journalist uit voor dikzak

290

Louis van Gaal heeft opnieuw van zich laten spreken over het Kanaal. De Nederlandse trainer van Manchester United presteerde het om op een persconferentie een Britse journalist uit te maken voor dikzak. Faut le faire!

Van Gaal beleeft geen al te best jaar met Manchester United. De Engelse grootmacht bekleedt momenteel de 6e plaats in de Premier League. Op het veld van Newcastle, de op twee na laatste in de stand, gooide Manchester dinsdag in het slot twee punten te grabbel.   Niettemin was Wayne Rooney de man van de match met twee goals. Een slecht gezinde Van Gaal nam een journaliste op de korrel op de persbabbel omdat ze in het verleden al vaak kritiek had op de prestaties van Rooney. Van Gaal stapte boos op. Terwijl hij wegliep viseerde hij nog een andere journalist met de woorden: “Ja, jij ook. Dikzak!”

Louis Van Gaal was in geen geval aan zijn proefstuk toe. Dat bewijzen onderstaande filmpjes:

Van Gaal krijgt tijdens de live uitzending van een Nederlands televisieprogramma te horen dat hij niet langer als analist mag optreden en dat staat hem niet meteen aan. Pijnlijk!

Een persconferentie net voor Kerstmis. Van Gaal vraagt excuses van de pers, nadat verschillende kranten hadden gespeculeerd over een mogelijk ontslag.

Ten tijde van zijn periode bij Bayern Munchen. Louis wordt de negatieve vragen stilaan beu. Hij haalt daarvoor zelfs zijn beste Duits boven.

Eentje uit de oude doos ten tijde van zijn Ajax-periode. Ben ik nou zo slim, of ben jij zo dom?