Op zondag 20 oktober kunnen kandidaat-kopers en -bouwers opnieuw volop inspiratie opdoen tijdens Nieuwbouwzondag. Ook in onze regio openen heel wat nieuwbouwprojecten die dag hun deuren.

Nieuwbouwzondag, een initiatief van De Zondag samen met tal van professionelen uit de bouwsector, wordt intussen al voor de twaalfde keer georganiseerd. De verklaring voor het succes is eenvoudig: op één dag kun je kennismaken met de mogelijkheden van nieuwbouw en dit op verschillende locaties in Vlaanderen. Wie zijn zinnen heeft gezet op een nieuwbouw, ervaart zo wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en -stijlen. Investeren in een nieuwbouwwoning of -appartement blijft ook vandaag nog interessant. Of je er nu zelf wilt intrekken of het wilt verhuren.

Wie trouwens nog wil genieten van de woonbonus die vanaf 1 januari 2020 afgeschaft wordt aarzelt best niet te lang om een nieuwe woning aan te kopen. Nieuwbouwdossiers kunnen vaak nog voor die deadline administratief afgehandeld worden, mits ook de woonlening in orde is uiteraard.

NUTTIG ADVIES

Op Nieuwbouwzondag stellen de deelnemende bedrijven en vakmensen je graag hun projecten voor, maar dit is niet alles. Ze beschikken ook over de nodige expertise om hun bezoekers het juiste advies te verstrekken in hun zoektocht naar informatie.

Ontdek alle deelnemende projecten uit onze regio (en daarbuiten) op www.nieuwbouwzondag.be