Win overnachting in Genk of etentje bij The Chick (winactie afgelopen)

11561
Winactie 08/08/2021

Het lijkt bijna alsof we Vlaanderen al volledig kennen, maar toch net niet! Via De Zondag kan je nog nieuwe stukjes ontdekken. Wat dacht je van een verblijf in Genk met twee overnachtingen, ontbijt én Visit Genk Pass? En voor de echte foodies zijn er drie 4-gangen diners te winnen bij The Chick in Mechelen.

Waag snel je kans! Succes!

1 x Verblijf met twee overnachtingen in Genk t.w.v. € 350
Inclusief 2 Visit Genk passen en ontbijt

Op de fundamenten van het mijnverleden reist deze stad op. De unieke hotspots met zoveel verleden, maar nog meer toekomst doen je verwonderen. Ondertussen in Genk kan je samen met vrienden en familie eindeloos verdwalen in de natuur, maar evengoed een goede tentoonstelling meepikken. Je eindigt op een gezellig zomerterras, met de hele wereld op je bord. Ondertussen in Genk, genieten we van alle activiteiten wanneer het kan, maar vooral van de kleine gelukjes.
Met de Visit Genk pas op zak ontdek je drie Genkse attractries, te kiezen uit een uitgebreide lijst aan activiteiten. Meer info op www.visitgenk.be

3 x 4-gangen diner bij The Chick in Mechelen t.w.v. € 250
Inclusief aperitief, aangepaste wijnen, 4 gangen en koffie

Welkom bij The Chick, een eigenzinnig toegankelijk gastronomisch restaurant in Mechelen onder leiding van eigenaars Elsje Van den Bogaert, Mehdi Mathlouthi en Wim Voss met Ruben Van Sandvoet als leading chef bijgestaan door David Hoeck als rechterhand & pastrychef. In de schaduw van de Sint-Romboutstoren branden onze vuren, worden de messen geslepen en staan Elsje, Mehdi en het team klaar om je te ontvangen in hun prachtige pand op het Sint-Romboutskerkhof.

Een avondje verwennerij in de schaduw van de mooiste toren van de wereld.. Een avondje genieten van heerlijke wijnen… Een avondje genieten van gastronomische smaakmakers… Wat kijkt The Chick ernaar uit jullie te verwennen. Cadeau’s zijn cadeau’s voor hun, The Chick verwent jullie graag met een 4 gangen-diner en onze aangepaste Cellar-wijnen #fromtheunderground, deze prijs is enkel op te nemen op woensdag- en donderdagavonden. Meer info op www.thechick.be