Zondagse kost: omelet deluxe

1710

Elke editie zetten we een lezer en zijn liefste zondagse kost in de kijker. Omdat we op deze laatste dag van de week toch allemaal graag een beetje extra genieten. Vandaag serveert Elynn (29) uit Zwevegem een omelet deluxe. De gerechten worden telkens gekozen én klaargemaakt door Amylia van Cookameal.

“Snel, eenvoudig en gezond. De ideale deluxe brunch of lunch!”

Dit heb je nodig (voor 1 à 2 personen)
2 eieren
Scheutje melk
Klontje boter
3 radijzen
3 à 4 plakjes Parmaham
1 el geschaafde Parmezaanse kaas
Rucola
Peper en zout
1 el olijfolie
Balsamicoazijn
TIP: Ook lekker met gerookte zalm

Zo maak je het
• Kluts de eieren samen met een scheutje melk
• Kruid met peper en zout
• Smelt een klontje boter in een koekenpan
• Bak de omelet langs beide kanten goudbruin
• Leg de omelet op een bord
• Beleg de omelet met Parmaham, rucola, in plakjes gesneden radijs een Parmezaanse kaas
• Werk af met olijfolie en een streepje balsamicoazijn