Bart Casteleyn: “Op deze kerstboodschap staatgelukkig geen vervaldatum”

Goeiemorgen,

Ik zit er een klein beetje mee in, beste lezers. Hebben jullie ook op deze bijzondere ochtend tijd voor De Zondag? Past het wel, om nu dit stukje te lezen?

Want ik kan mij inbeelden dat er vandaag weinig ruimte is om op het gemak te ontbijten. Dat het moeilijker kan zijn om deze dag ‘op zijn zondags’ door te brengen … Misschien moet je nog cadeautjes halen voor 17 neven en nichten? Misschien moet je nog een kerstmenu voor 34 mensen op tafel toveren? Of misschien wil je nog met wat centjes naar Brugge voor De Warmste Week?

Wel, als dat het geval is, heb ik heel goed nieuws. Deze krant is ook nog boeiend aan de feestdis vanavond én op kerstdag én de dagen erna. Als je nu dus wat minder tijd hebt, geen probleem. Kom later gerust terug voor onze interessante nieuwtjes, onze unieke interviews, onze feestelijke tips en voor de rest van deze column. Want ook op mijn kerstboodschap staat er gelukkig geen vervaldatum …

Het hoort er toch een beetje bij, bij deze tijd van het jaar. Een boodschap voor alle mensen van goeie wil. En ik laat me graag inspireren door De Warmste Week, want dat is niet alleen leuke radio en dat zijn niet alleen welgekomen centen voor vele mooie goeie doelen. Het zorgt vooral ook voor vele hartverwarmende momenten. Omdat we met zovelen iets doen voor zovelen. Zomaar. Omdat het ‘warm’ is. Wel, wat als we nu eens van 2024 het Warmste Jaar maken? Wat als we elke week eens zien wat we voor een ander kunnen doen? Want geven is leuker dan krijgen, toch?

Bedankt alvast voor alle warme dagen én daden. Geniet van deze kerst … en maak er fijne dagen van!

Hoofdredacteur Bart Casteleyn en chef nieuws Sandra Rosseel wensen je elk op hun beurt een goeiemorgen. Reageren? bart.casteleyn@roularta.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier