Kindersekspoppen voor pedofielen: afschuwelijk nuttig!

Wtf? Met afschuw en ongeloof lazen we het bericht dat een Japans bedrijf sekspoppen van jonge kinderen ontwerpt voor pedofielen. Het blijkt geen flauwe grap te zijn. De firma Trottla bestaat wel degelijk en heeft wereldwijd klanten. Zaakvoerder Shin Takagi beweert dat hij op die manier kindermisbruik voorkomt. En hij heeft een punt.

Als we de website bezoeken en de foto’s bekijken, worden we bijna misselijk. De poppen die meisjes van zo’n 5 jaar voorstellen, lijken levensecht. Dat mannen die kopen om er hun lusten op bot te vieren, is nauwelijks denkbaar.

IMG_5711Ook leerkrachten zijn klant

Shin Takagi, die toegeeft dat hij zelf seksueel aangetrokken wordt door kinderen, beweert dat hij kinderen beschermt tegen de verlangens van volwassenen die op minderjarigen vallen. Hij zegt vaak bedankbrieven te ontvangen van klanten. Ze schrijven dat ze dankzij de poppen geen misdaden hebben begaan. En die klanten komen uit de hele wereld en uit alle lagen van de bevolking. Er zouden ook dokters, leerkrachten en zelfs beroemdheden bij zijn.

Gefrustreerde paria’s

Afgrijselijk? Ondenkbaar? Pervers? We kunnen ervan denken wat we willen, maar het feit is dat pedofilie van alle tijden is. En ook altijd zal blijven bestaan, hoe graag we het ook anders zouden willen. Het zijn paria’s, die hun verlangens moeten onderdrukken en dus gefrustreerd rondlopen. Ook op het internet kunnen ze terecht, tenzij ze tot in de diepste krochten ervan afdalen om illegale kinderporno te downloaden.

Door die opgekropte frustraties zoeken heel wat pedofielen contact met jongeren via allerlei chatboxen. Ze doen zich voor als een leeftijdsgenootje, trachten het vertrouwen te winnen om uiteindelijk een afspraakje te versieren. Is het dan niet beter hen toe te laten een pop te bestellen? Een stuk plastic heeft immers geen gevoelens.

IMG_3267Sommigen beweren dat dit slechts een tijdelijk effect zal hebben en dat pedofielen vroeg of laat toch naar the real thing – een echt kind dus – zullen verlangen. Dit risico bestaat inderdaad, maar dit zal slechts voor een deel van hen het geval zijn. Sommigen zullen misschien nooit die stap zetten omdat ze een alternatief gevonden hebben. Ongetwijfeld zal Takagi niet alle problemen oplossen, maar het lijkt me duidelijk dat zijn argumenten steek houden en dat zijn bedrijf het kindermisbruik doet dalen.

Pedofielen in kaart brengen

Bovendien kunnen pedofielen die anders verborgen blijven nu in kaart gebracht worden. Voor de politie is het klantenbestand van Trottla immers een ware goudmijn.

Meer info: http://trottla.net/egallery-kakonotop.html

IMG_1911

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier