Overspel met collega begint vaak na kerstfeest op kantoor

Uit een onderzoek van overspelwebsite Victoria Milan blijkt dat bijna 9 op 10 van hun leden erotische fantasieën heeft over een collega en bijna driekwart overweegt om een affaire te beginnen tijdens het kerstfeest op het werk. Het belooft een hete kerst te worden!

Young woman seducing Santa Claus
(foto’s istock)

Het onderzoek gehouden door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje – ondervroeg 8.354 van haar mannelijke en vrouwelijke leden om er achter te komen waar zij zich rond de kerstdagen zoal mee bezig houden.

Het lijkt erop dat de seksuele spanning die het hele jaar wordt opgebouwd tot een hoogtepunt komt tijdens het kerstfeest. Bijna 90% van alle ondervraagde vreemdgangers geeft toe dat ze wel eens een erotische fantasie hadden over een collega en meer dan 80% heeft wel eens met een collega geflirt.

Kantoorverliefdheid

Kerstfeestjes blijken het ideale moment te zijn om de eerste stap te zetten. Zeven van elke tien vreemdgangers zeggen dat ze er tijdens het kerstfeest van het bedrijf over gedacht hebben iets te ondernemen met betrekking tot hun kantoorverliefdheid. 62% zou zich laten meesleuren door hartstocht en lust tijdens een formeel kerstevenement en de voorzichtigheid laten varen.

Fantaseren over collega’s

Kerst6Volgens Sigurd Vedal, oprichter en CEO van Victoria Milan, is december de tijd waarin de mensen de stress van het hele jaar van zich afschudden, een beetje lichtzinnig worden… en een beetje sexy.

“Als je je verveelt op je werk, en je gedachten beginnen af te dwalen, dan is het logisch dat je collega’s in je fantasieën verschijnen. Kerstfeest en feestjes aan het eind van het jaar zijn een fantastische gelegenheid voor mensen om iets meer te maken van hun kantoor-flirt. Maar in werkelijkheid is het zo dat slechts 3 van elke 10 vreemdgangers ook echt een verhouding hebben met een collega.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier