Na het succes van vorig jaar in Durbuy slaat reisorganisatie Connections dit jaar 60 luxe tenten op in C-lodge De Panne. Op het strand van deze bruisende badstad verrijst deze zomer Basecamp Connections Deluxe Beach Edition. Een uniek concept met beachbar en restaurant, sanitaire zone met warmwater douches, luxueus ingerichte tenten met zicht op zee en heel wat beleving.

Heerlijk genieten van glamping met de zon op de snoet en de voetjes in het zand/water. Terwijl je de golven hoort klotsen, de wind ruisen en de meeuwen krijsen geniet je van een fabuleus uitzicht en alle comfort die je je maar kunt inbeelden.

De ideale mini-break

Er even een leuk weekendje of een midweek tussenuit? Kies voor deze unieke locatie, die garant staat voor een onvergetelijke belevenis. Perfect voor een romantisch uitje, een weekendje met het gezin of voor vriendengroepen die eens wat anders willen. Snel boeken is de boodschap, want de kust is dit jaar populairder dan ooit.

Meer dan logeren

In het Basecamp staat meer dan enkel prinsheerlijk overnachten op het programma. Ook aan de beleving werd dit jaar weer veel aandacht besteed. Zo maken ‘s avonds tal van topartiesten en aanstormend talent hun opwachting op het podium, terwijl er genoten kan worden van heerlijk gemixte cocktails, een biertje of wat fris. Dit alles in een veilige, ontspannen setting. Ontwaken? Dat doe je niet enkel met de zeebries, maar ook met een verkwikkende wake-up yogasessie op het strand en een heerlijk ontbijt in de dome met zicht op zee. Zalig na die turbulente maanden.

Tenten van alle luxe voorzien

Je logeert hier dan misschien wel in een tent, maar je mag de luxueus ingerichte tenten hier gerust vergelijken met een heuse hotelkamer. Van koffiemachine tot zijdezacht bedlinnen en een fraaie inrichting, werkelijk aan alles werd gedacht. Beschouw het gerust als je eigen cocon waar je na een dagje zee, helemaal tot rust komt. Als een blok in slaap vallen wordt geen probleem.

Wereldse gerechtjes in een unieke setting

Ook de inwendige mens zal het aan niets ontbreken. Voor ‘s avonds zijn er immers lekkere menu’s voorzien die kunnen besteld worden. Zo kan je onder meer Thais, Mexicaans en Portugees tafelen of waarom smul je niet van een sappige burger van Dierendonck? Om duimen en vingers bij af te likken, en dat allemaal op het strand. Genieten geblazen en heerlijk op adem komen, dat staat buiten kijf.

Basecamp Connections in De Panne is deze zomer the place to be!

Info: www.connections.be/nl-be/basecamp-deluxe-beach