(foto Carmen Kemmink)

Vier het buitenleven met de nieuwe editie van DZ Magazine!

Eindelijk kunnen we weer naar buiten! De aprilse grillen liggen grotendeels achter ons (hopen we), dus zijn we helemaal klaar voor onze nieuwe editie van DZ Magazine, die het buitenleven viert!

We starten met een inspirerende shoppingpagina vol leuks voor je terras of tuin, want buiten kunnen zitten met vrienden, dat is absolute ontspanning. Dat ons zondagskind van deze maand, Wim Lybaert, iets heeft met buitenleven, is een understatement. Hij geniet er met alle zintuigen van, in elk seizoen. Dat zagen we ook op onze fotoshoot, toen hij met de glimlach de regen trotseerde in ‘zijn’ Brugge samen met twee van zijn beste vrienden. Hij werd ook in het interview lyrisch: ‘In de nachtlucht van Brugge ruik je heel zacht de ziltigheid van de zee.’ Zo weten jullie het ook. Draai je autoraampje dus gerust helemaal open als je richting Brugge en kust aan het rijden bent, wie weet vang je ook een vleugje van die magie op.

Buitenleven, dat is ook met je handen in de aarde zitten. Voor de moestuiniers onder ons zijn het drukke tijden, maar ook wie maar een klein terrasje heeft, kan genieten van de tips van onze experte Sofie Maes, die het boek Iedereen kan moestuinieren schreef. ‘Ik kijk geen televisie meer, zaaien, planten, oogsten en erover lezen is zoveel rustgevender.’

Verder vind je in het magazine onze leukste cultuurtips voor zonnige zondagen buiten en knusse zondagen thuis én onze maandelijkse quiz voor bij het ontbijt!

Tot zondag! Je vindt DZ Magazine gratis bij De Zondag, bij jouw favoriete bakker of supermarkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier