Geslaagd huwelijksaanzoek dankzij De Zondag

Je lief ten huwelijk vragen op een originele manier. Dat was een vraag die al weken door het hoofd van Ronny Janssens uit Hoboken spookte.

“Sandra (Dewispeleir, red.) en ik zijn beiden veertigers en kennen elkaar nu ongeveer vier jaar samen. We leerden elkaar ooit kennen tijdens een wandeling met de hond. Het klikte meteen, maar we werden pas zeven maanden geleden een koppel en wonen ondertussen ook al een tijdje samen. Sommigen vinden dat alles nogal snel gaat bij ons, maar als het goed aanvoelt en je elkaar graag ziet, moet je er geen gras over laten groeien, denk ik dan” aldus Ronny Janssens.

Origineel aanzoek in de krant

“Ik zie Sandra graag en wilde haar al een tijdje ten huwelijk vragen, maar vond nooit een geschikt moment of een passende manier. Tot ik op het idee kwam om een advertentie op de voorpagina van de Zondag te plaatsen. Sandra werkt namelijk in een bakkerij, dus zij krijgt de Zondag elke week als allereerste te zien. Vorige week zondagochtend omstreeks 2u, besloot ik haar te vergezellen naar de bakkerij om de winkel alvast klaar te maken. Ze vond dat vreemd, maar apprecieerde mijn hulp wel. Over een eventueel aanzoek had ze niet het minste vermoeden. Toen de kranten arriveerden heb ik de Zondag in mijn handen genomen, ben ik op mijn knieën gaan zitten en heb ik haar de voorpagina laten zien. Sandra, ik zie je graag, want ik heb deze boodschap maar liefst 43.000 keer verspreid, zei ik. Ze was compleet verrast. Gelukkig heeft ze door alle emoties heen nog ‘ja’ kunnen zeggen”, lacht Ronny.

Roze wolk

De bewuste voorpagina van de Zondag van 6 september 2015 hangt sinds vorige week vereeuwigd in de etalage van bakkerij Frabak in de Stijnstraat 91 in Hoboken. Sandra en Ronny leven op een roze wolk nu en kijken alvast uit naar 21 mei 2016: de dag waarop ze hun jawoord zullen geven. Het hele team van de Zondag wenst hen vele prachtige jaren samen! (Evelien Jansen/foto Ivan Ruck)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier