Het is niet altijd eenvoudig om de juiste losse onderdelen te vinden. (gf)

Nationale en internationale standhouders op playmobilbeurs in Kruisven: “Fantasie van jongén oud prikkelen”

In het weekende van 13 en 14 april organiseert Connect to Smile vzw opnieuw een Playmobilbeurs. Diorama-bouwers uit België maar ook uit Nederland, Luxemburg en Duitsland zijn op de afspraak.

“Playmobil beschikt over verschillende bouwsystemen die onderling perfect gecombineerd kunnen worden. Samen met het brede gamma aan figuren en thema’s en in combinatie met een uitgebreid assortiment aan toebehoren prikkelt dit de fantasie van zowel jong als oud. De populariteit van Playmobil zit hem vooral in de fantasie en de beleving, zowel door het bouwen als door het spelen”, zegt Dirk Coesemans namens Connect to Smile vzw.

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste losse onderdelen te vinden. “Op de beurs zijn er een 20-tal verkopers uit binnen- en buitenland waar bezoekers tweedehands Playmobil kunnen aankopen, zowel in dozen, sets alsook in losse onderdelen. Er zijn ook 15 diorama’s te bewonderen met zeer uiteenlopende thema’s. Voor de kinderen is er een speelhoek waar ze zelf met een aantal sets vrij kunnen spelen en dit in verschillende thema’s. Er is een zoektocht en er is een tombola waar leuke prijzen mee te winnen zijn. We voorzien ook in catering om de honger en de dorst te lessen. Mede door de steun van Playmobil, de gemeente Mol en tal van andere sponsors is er genoeg vertier voor een leuk dagje uit met de hele familie.” (elva)

Van 10 tot 17 uur, Campus Sint-Paulus, Kruisven 25.

Info: www.connecttosmile.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier