Tweede editie Brosella Spring Festival neergestreken in Molenbeek

Brosella Spring Festival is neergestreken in LaVallée in Molenbeek. Sinds donderdag 7 maart wordt er de tweede editie van het festival georganiseerd, dat op zondag 10 maart aan zijn slotdag toe is.

Vanaf 10 uur kan je er genieten van een divers programma, dat specifiek op gezinnen gericht is. Zo kan je, met kinderen vanaf 5 jaar, terecht in Playground. Daar vormt een speelveld vol tegels een interactief ervaringsparcours, waarbij elke stap of sprong een nieuwe klank of ervaring genereert. Meer muziek is te vinden bij Voyage, een concert van Junior Akwety & Mamadou Traoré voor jonge luisteraars. De Echo Chamber is dan weer een ontdekkingskamer waarbij Karel Stulens je meeneemt in zijn wereld waarin alles voor herhaling vatbaar is. Elk geluid wordt opgeslorpt en door de machines terug uitgespuwd.

Het Gents-Brusselse Dishwasher_ brengt een rijke klankenwereld naar jonge ogen en oren. Er gebeurt heel veel in de creatie van hun elektronisch geïnspireerde tracks.

Het afsluitende concert wordt om 15.15 gebracht door Tamala, wat zich laat vertalen als reizigers. Tamala brengt drie persoonlijkheden samen die hun creativiteit voeden met de rijke erfenis van Senegalese muziek, met zijn complexe ritmes en meeslepende toonsoorten. (JVB)

www.brosellaspringfestival.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier