Genieten van heerlijke gerechtjes op het Smaakfestival. (gf) © Jürgen Somers

Zwemmen, spelen en zomers genieten in Mol

Dit jaar bestaat het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer 65 jaar. Dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Geniet vandaag van de gezellige kidsnamiddag en het Smaakfestival ‘Zilvermeer smaakt naar meer’.

Een dagje eropuit trekken om te wandelen, fietsen, varen, zwemmen of klimmen? Dat kan allemaal in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer. Dé troef van het Zilvermeer is natuurlijk haar zwemvijver, die het stralende middelpunt vormt van het domein. Al ruim 65 jaar geniet jong en oud van de heerlijke omgeving. Dat hoeft niet noodzakelijk voor één dag te zijn, want je kan bij het Zilvermeer ook overnachten op de viersterrencamping. Het recreatiedomein heeft alle ingrediënten voor een fantastisch verblijf.

Dit weekend is één groot feest om het 65-jarig bestaan te vieren. Zondag staat helemaal in het teken van de allerkleinsten. Terwijl zij genieten van een echte kidsnamiddag kunnen de ouders genieten van de lekkernijen van het Smaakfestival.

Heerlijk kinderprogramma

De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op verschillende springkastelen, dansen op vrolijke kinderdeuntjes of gekke bekjes laten schilderen in de grimestand. Om 14 uur treedt kinderdisco Zwanzibar op. Aan lol geen gebrek wanneer deze creatieve duizendpoot het podium bestijgt. Om 15 uur is het genieten van Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet Junior, zij zullen zorgen voor sfeer samen met hun drie knotsgekke muzikanten. Jong en oud kunnen vandaag feesten én proeven van de gezelligheid van overheerlijke streetfood uit alle windhoeken. SMA(A)K is meer dan alleen maar lekker eten van foodtrucks, het is ook een belevingsfestival met gezellige zithoeken, sfeerdecoratie, swingende beats en leuke animatie.

Hét hoofdingrediënt? Een beleving die áltijd naar meer smaakt. (VADE)

65 jaar aan herinneringen. (gf)
65 jaar aan herinneringen. (gf)

Het provinciaal recreatiedomein in Mol is geopend van 12 tot 21 uur. Vrije toegang. Meer informatie op www.zilvermeer.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier