© Zuidzonderlijk

5 x nachtje genieten in alle rust

Rust: iets fijners kan je jezelf niet cadeau doen. Boek een nachtje weg naar een van deze plekken en kom als herboren terug!

Vergeten glorie in Boulevard Leopold in Antwerpen

© Verne

De mooiste badkamer ooit zag ik in dit prachtig ingerichte negentiende-eeuws huis van Boulevard Leopold met drie kamers en twee suites. Het is hier gezellig, romantisch en rustig zonder stijf te zijn. Een heerlijke oase in de stad!

boulevard-leopold.be

Reizen in de tijd in 1898 The Post in Gent

© Ast Photography & Design

Hotel 1898 The Post werd gebouwd op de ruïnes van een oud pakhuis in neogotische stijl. Grote ramen, hoge plafonds, houten elementen en referenties naar het verleden maken de kamers uniek en warm. Je hoeft de deur niet uit, want je kan hier ook cocktails drinken in het sfeervolle The Cobbler, dat in hetzelfde pand zit.

1898thepost.com

Voel je helemaal thuis in Enso District Hotel in Knokke-Heist

© Foto: Ⓒ Charlotte Lauwers. Ontwerp: Ⓒ Scratch Studio

Bij Enso hebben ze 34 kamers, maar dat voel je helemaal niet. Ze stralen rust en luxe uit en beloven je thuis weg van huis te zijn. Op het gelijkvloers kan je bij Woyo Eatery in dezelfde mooie inrichting ontbijten, lunchen en dineren. Een parelje aan de kust, als je ‘t ons vraagt.

ensodistricthotel.be

Beleef Haspengouw in charmante Villa Copis in Borgloon

Borgloon heeft heel wat te bieden: de fruitbomen, wandel- en fietsroutes, de idyllische doorkijkkerk en zwevende kapel en… charmehotel Villa Copis! Het is een karaktervolle villa met acht kamers die heerlijk luchtig en smaakvol ingericht zijn. Duim voor mooi weer, want in de tuin ligt een zwembad.

villacopis.be

Zuidzonderlijk: twee designcabins in het groene Oostburg

Zuidzonderlijk, dat zijn twee designcabins in het groen van een woonboerderij. Hier kom je voor de rust, de privacy, het groene uitzicht op de velden en de mooie inrichting (inclusief hangende haard). Cadzand is vlakbij, maar ook Brugge, Knokke en Damme zijn niet veraf. Rust én uitstapjes plannen: het kan hier.

instagram.com/zuidzonderlijk

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier