New Hotel Awards 2022: wat zijn de beste nieuwe hotels van België?

Op 14 maart 2022 vindt de New Hotel Awards 2022 plaats in Antwerpen. Tijdens deze prijsuitreiking worden de beste Belgische hotels die in 2020 en 2021 zijn geopend in de spotlights gezet.

Het zijn twee loodzware jaren geweest, die gedomineerd werden door sluitingen, reisverboden en personeelsgebrek. Ondanks alles besloot een aantal durvers toch om hun droom te verwezenlijken en in 2020 of 2021 een hotel te openen.

Doorzetters in de hotelbranche
Nu de wereld zich langzaam weer opent, is het tijd om naar de toekomst te kijken en het doorzettingsvermogen van de hotelsector te belonen. Marketing- en communicatiebureau Typhoon Hospitality initieert daarom de eerste editie van de New Hotel Awards, waar hotels in verschillende categorieën in de prijzen kunnen vallen.

De categorieën en jury
De hotels die hun deuren openden in 2020 en 2021 en kans maken op een prijs, zijn te bekijken op de website. Een vakkundige jury zich over de categorieën Best New Hotel Concept, Best New Hotel Design, Best New Sustainable Hotel, Best New Hotel Restaurant, Best New Hotel Bar en Best Price Guarantee. Stemmen voor de publieksprijs kan via www.newhotelawards.com en iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen kan zich inschrijven op de nieuwsbrief.

Meer informatie op www.newhotelawards.com en www.instagram.com/newhotelawards

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier