Festivalstress? Met deze app mis je geen enkele van je favoriete bands

Het festivalseizoen staat voor de deur en dat betekent voor veel mensen: moeilijke keuzes maken. Want vaak staat de line-up bomvol bands en weet jij niet wat te kiezen. Gelukkig bestaat er een app die komaf maakt met dat probleem: Line ‘em Up.

Tinder voor de festivals. Zo kunnen we Line ‘em Up het best omschrijven. De app geeft je om te beginnen een overzicht van de muziekfestivals voor de komende maanden. Je kunt de app dus ook gebruiken om te kijken of er genoeg leuks op het programma staat. Stel dat je bijvoorbeeld nog twijfelt of je naar Pukkelpop wil, kan je gaan snuisteren in de line-up.  Bij elke band krijg je een muziekfragment te horen, zodat je de stijl alvast kunt beoordelen. Met deze app swipe je jezelf dus door de line-up van het festival. Klinkt de act leuk? Like! Niet zo leuk? Dislike!

app

 

Nog niet helemaal eruit? Dan kun je via een link onderin het scherm nog meer fragmenten beluisteren. Door alle acts langs te bladeren krijg je een goede indruk of een festival genoeg te bieden heeft om er naartoe te gaan. Aan het einde krijg je je eigen persoonlijke line-up, inclusief die onbekende bandjes en artiesten die je anders aan je voorbij had laten gaan.

Zeg dus maar vaarwel tegen die keuzestress!

‘Line ‘em Up!’ is gratis te downloaden via de App store of Google Play Store

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier