Ambitie om DJ te worden? Tomorrowland lanceert eigen DJ-kamp voor kinderen en jongeren

Hou je hoofdtelefoon en een mengpaneel klaar, want Tomorrowland lanceert Tomorrowland Academy. Het DJ-kamp voor kinderen vindt plaats op 200 meter van het festivalterrein De Schorre in Boom.

Van 11 tot 14 juli krijgen kinderen tussen 8 en 17 jaar de kans om hun dromen waar te maken. Ze worden een week lang begeleid door ervaren rotten uit het vak met allerhande workshops. De week wordt in stijl afgesloten met een liveshow à la Tomorrowland.

Het festival denkt niet alleen aan kinderen; ook volwassenen kunnen een week workshops volgen. Je kan onder andere inspiratiesessies bijwonen van namen uit de muziekindustrie die eerder op het festival speelden. Om de week af te sluiten krijg je als deelnemer een weekend Tomorrowland cadeau met backstage tour én een kans op te treden voor de opening van een van de podia. De bootcamps vinden plaats in de weken tussen de festivalweekends, van 18 tot 21 juli en van 25 tot 28 juli.

De samenwerking met Amplify Academy uit Hasselt zal in de komende maanden en jaren verder uitgebouwd worden met een fysieke dj- en producer-school. Naast de fysieke school komt er ook een online platform voor kinderen en volwassenen van over de hele wereld.

Alle info: www.academy.tomorrowland.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier