Nieuw: haal zondag jouw gratis DZ Magazine in huis!

Zondag 28 mei ligt het juninummer van DZ Magazine voor jullie klaar, het gratis lifestylemagazine bij De Zondag.

In deze bijna-zomer-editie kijken we uit naar de -hopelijk vele- buitenetentjes die ons te wachten staan. Want buiten eten en koken blijft de trend. Zodra de temperaturen klimmen, rapen we massaal onze keukenspullen bij elkaar en trekken we de tuin in. Zet de drankjes al maar koud.  Een BBQ, pizzaparty of uitgebreide apero smaakt al fresco namelijk nog zoveel beter. We serveren jullie de lekkerste buitenrecepten, de zonnigste decotips en de gezelligste picknickplekjes om je dekentje te spreiden.

Ook nieuw in dit nummer: de interviewreeks ‘Zondagskinderen‘, met deze maand een gesprek met VTM-sportankers Lies Vandenberghe en Maarten Breckx, voor wie een vrije zondag met het gezin heilig is. “We plannen niks en laten de boel de boel. We lezen de kranten bij onze pistolets, spelen Lego met de kinderen en gaan langs bij familie. Na zo’n zondag ben ik een nieuw mens.”

Voorts ook nog verrassende onbtijbweetjes, vrijetijdtips voor binnen en buiten, leuke puzzels en nog véél meer. Kortem, een blad om lekker lang van te genieten.

Tot zondag!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier