Nieuw: haal zondag jouw gratis DZ Magazine in huis!

Yes! Komende zondag verschijnt opnieuw een gloednieuw DZ Magazine, hét gratis lifestyle magazine bij De Zondag. Dit nummer focust op eco en duurzaamheid. Niemand minder dan Jill Peeters siert de cover!

Weervrouw en klimaatexperte Jill Peeters vertelt honderduit over haar liefde voor het weer, haar kijk op de klimaatproblemen en haar passie voor … houtsnijden.

(foto Noortje Palmers)

Herbruikbare watjes, navulbare douchegel en je lege bus scheerschuim in de blauwe zak: duurzamer zijn in de badkamer is makkelijker dan je denkt. Wij gingen op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor je favoriete producten.

Groen is alomtegenwoordig in de mode, letterlijk en figuurlijk. Geen merk dat zichzelf respecteert of het pakt uit met gerecycleerde materialen en milieuvriendelijke productiemethodes. Uit overtuiging of voor het imago. Mode die lief is voor het milieu? Je ontdekt het bij ons!

Wil jij graag ook je steentje bijdragen voor een betere planeet? Geen beter plek om daarmee te beginnen dan in je eigen interieur. Wij tippen vijf trends die bewijzen dat duurzaam helemaal niet saai, lelijk of ‘geitenwollensokken’ hoeft te zijn.

Ook in de keuken trekken we (letterlijk én figuurlijk) de groene kaart: we serveren je heerlijke receptjes met … zeewier!

Dit, en nog veel meer, ontdek je vanaf zondag in DZ Magazine, te verkrijgen bij jouw favoriete bakker of supermarkt.

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier