Het Feel Good Plan: gezond, gelukkig én slank

Gezond, slank en gelukkig door het leven gaan. Wie droomt er niet van? Het Feel Good Plan, het nieuwe boek van supercoach Dalton Wong belooft je deze resultaten in een handomdraai. Wat moet je daarvoor doen? Amper 15 minuten ‘werk’ per dag, zo blijkt.

cover

Dalton Wong is een gezondheidscoach die in het verleden al tal van Hollywoodsterren heeft begeleid op het gebied van voeding, beweging en lifestyle. Het Feel Good Plan bevat dan ook een erg lovend voorwoord van niemand minder dan Jennifer Lawrence, de best betaalde actrice ter wereld.

De boodschap van het boek is redelijk eenvoudig: wie zich goed voelt, ziet er ook beter uit. Dit boek is dan ook geen oproep om jezelf uit te hongeren of af te matten aan de hand van zware trainingsprogramma’s. Het Feel Good Plan wil dat je van het leven én van eten geniet. Zorg voor jouw lichaam en begrijp wat het nodig heeft om je optimaal te voelen. Lijkt simpel, maar hoe doe je dat nu precies? Door een kwartier (dus minder dan 1 procent van je dag) te nemen om iets voor je lijf te doen waarvan je een goed gevoel krijgt. Je krijgt er niet alleen meer energie door, maar je werkt hiermee aan een blijvende verandering.

In het hoofdstuk Eet krijg je nieuwe versies van al je lievelingsgerechten, die beter zijn voor je lichaam. In het hoofdstuk Beweeg vind je effectieve trainingsschema’s die je energie geven en zelfs in het meest hectische leven eenvoudig zijn in te passen. In het onderdeel Relax leer je het geheim om te genieten van een gezond en gelukkig leven buiten het werk. En tot slot is er een 12-wekenplan om je gezonde voornemens om te zetten in daden.

Het Feel Good Plan komt op 16 februari uit bij Uitgeverij Kosmos. Prijs: 20 euro.

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier