Do’s en don’ts bij #gymselfies

Vele Intagrammers posten coole foto’s van hun work-outs. Wil jij ook graag uitpakken met al dat harde werk dat je levert in de fitness? Bekijk dan deze tips en begin aan je volgende work-out/fotoshoot.

1. Draag je favoriete sportoutfit

Met je ideale sportoutfit ga je er zelfzekerder uitzien op je foto en dus nog meer ‘power’ uitstralen. Nog niets om aan te doen? De ‘Ivy Park‘-collectie van Beyoncé is een echte topper!

SS16-Zalando-x-Ivy-Park---Campaign-image-22. Kijk naar de omgeving

Als je in de fitnesszaal een foto neemt, is de kans groot dat er nog heel wat andere mensen te zien zijn. Kies dus zorgvuldig de achtergrond van je foto. De vele mensen en toestellen achter je kunnen het geheel nogal chaotisch maken. Neem je de foto in de toiletten van de gym, let dan op ongewenste wc-potten of -borstels achter je.

3. Kies de juiste pose

Als je een foto van jezelf post, wil je dat het eentje is waar je trots op bent. Toon waar je  trots op bent. Sterke armspieren gekregen? Show ‘m! Blij met wat ‘leg day’ je heeft opgeleverd? Zet dat op die foto. Je mag gerust fier zijn op wat al je harde werk heeft opgeleverd, pak er dan ook mee uit.

Selfie14. Gebruik attributen

Zorg dat je nog een of ander attribuut meeneemt op de foto. Houd bijvoorbeeld een  medicine ball vast en neem die foto. Toon waarmee je dat sportieve lichaam traint!

5. Zweten mag!

Neem de foto gerust tijdens of na je work-out. Iedereen zweet tijdens het sporten, dus zo mag je dan ook gerust op de foto. De natuurlijke glow zal je nog zoveel mooier maken dan tien lagen make-up. Mensen mogen zien hoe hard je je inzet.

Selfie2Zo, klaar voor de work-out? Wees gerust, je zal er hoe dan ook flawless uitzien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier