Kabouter Korsakov: Kijk-, luister- en voorleesplezier

Is het een boek? Is het een cd? De audioverhalen van Kabouter Korsakov zijn het allebei! De nagelnieuwe reeks van Het Geluidshuis is goed voor uren kijk-, luister- en voorleesplezier. Ten huize Casteleyn zijn ze alvast een succes. “Nog een keer, papa!”

Bij Het Geluidshuis zijn ze keien in het maken van audioverhalen. Met Kabouter Korsakov hebben ze nu weer een hit in huis. Deze stoere kabouter komt uit de koker van Philip Maes en Koen Brandt, bekend en berucht voor hun Heerlijke Hoorspelen. De nieuwe audioreeks is gericht op kinderen van 4 tot 104 jaar.

Vlak voor de grote vakantie verschenen de eerste twee titels: ‘Kabouter Korsakov’ en ‘Kabouter Korsakov in de metro’. Nu is er ook ‘Kabouter Korsakov in de opera’. Samen vormen ze de driedelige start van een hele reeks spannende avonturen van de kabouter in de grote, gevaarlijke mensenwereld. Al een geluk dat hij verdwijnpaddenstoelen heeft!

De verhalen zijn kort, eenvoudig en grappig. Ze worden gespeeld door een schare fijne acteurs en actrices. Manou Kersting, Pieter Embrechts, Els Dottermans … om meteen maar de bekendste te benoemen. De liedjes worden gezongen door de zusjes Vinken en de geweldig leuke illustraties zijn van Emma Thyssen.

Bij elk verhaal hoort een boek en een cd. Kabouter Korsakov is dus een reeks boeken om te beluisteren, om in te bladeren én om uit voor te lezen. Drie in één! Ideaal zoethoudertje in de auto op weg naar een vakantiebestemming én tof om voor te lezen op een druilerige dag, of voor het slapen gaan.

De boeken (met cd) kosten 21,95 euro. Info op geluidshuis.be/nl.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier