Must listen: de verhalende luisterserie met Ish Ait Hamou

Choreograaf, presentator en auteur Ish Ait Hamou en Storytel – de digitale streamingdienst voor luisterboeken en e-books –  vormen een perfecte match in hun liefde voor verhalen. Dat ontdek je in een exclusieve luisterserie van 10 afleveringen genaamd Ish Talks, waarin Ish op zoek gaat naar zichzelf door te praten met diverse mensen die hem inspireren, uitdagen en nieuwsgierig maken.

Iedere aflevering ontvangt Ish een auteur, maker of creative waarbij verhalen en de kracht van verhalen centraal staan. In ongeveer 30 minuten duik je in de wereld van de gast die Ish op zijn/haar beurt meeneemt in zijn/haar passie voor het geschreven en/of gesproken woord.

Ish, die vorig jaar de Storytel Award voor Beste Luisterboek in de wacht sleepte met Het moois dat we delen blikt tevreden terug op de gesprekken die hij had: “Het meest waardevolle aan mijn traject is dat ik een heleboel boeiende mensen heb mogen ontmoeten. Nu kan ik die persoonlijke gesprekken niet alleen maar koesteren maar ook met de mensen delen.”

De gasten zijn literair schrijfster Lize Spit, acteur, zanger en presentator Wim Opbrouck, uitgeefster Marianne De Baere, journaliste Warda El Kaddouri, stand-up comedian Michael Van Peel, acteur Saïd Boumazoughe, zangeres Coely, danser en choreograaf Joffrey Anane en acteur, presentator en danser Jan Kooijman.

Beluister elke week een nieuwe aflevering bij Storytel en laat je meevoeren in de boeiende gesprekken met Ish en zijn gasten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier