7 praktische én wondermooie manieren om je nagellak op te bergen

Heb jij ook een indrukwekkende collectie nagellakjes? Dan verdienen ze natuurlijk een plekje in je interieur. Wij gingen op zoek naar 7 wondermooie manieren om je nagellakjes op te bergen.

Door je nagellak op een creatieve manier op te bergen, geef je je interieur net dat tikkeltje extra: helemaal Pinterestwaardig! Het is bovendien véél gemakkelijker en overzichterlijker om de juiste kleur te kiezen! Wedden dat je kleuren ontdekt die je zelf niet meer wist dat je ze had?

Om je nagellakjes in optimale conditie te bewaren, is het belangrijk om ze op een koele, droge plek te bewaren: niet in de badkamer dus! Kies een ruimte met een constante temperatuur en waar er bij voorkeur niet veel zonlicht is.

(Lees ook onze 10 tips voor perfect gelakte nagels!)

1. Stijlvolle étagere

nagellak1

(Bron Pinterest)

Presenteer je nagellakjes alsof je cupcakes serveert: op een etagere. Heel stijlvol en overzichtelijk.

2. In een snoepjesbokaal

Nagellak2

(Bron Pinterest)

Snoepjeskleuren horen thuis in een snoepjesbokaal! Deze methode is misschien niet zo overzichtelijk (en wat onhandig als je nét dat kleurtje onderaan nodig hebt), maar wel erg mooi!

3. Ingekaderd

nagellak3

(Bron Etsy)

Laat je nagellekjes een mooi en kleurrijk schilderij vormen in een kader.

4. De ultieme nagellakbox

nagellak6

(Bron Etsy)

Geen zin om je nagellak een plekje in je interieur te geven? Dan kan je kiezen voor een doorzichtige beautybox: praktisch én overzichtelijk.

5. Aan de muur

nagellak4

(Bron Etsy)

Is je nagellakcollectie té groot om in een simpele kader te bewaren? Dan kan je via Etsy een op maat gemaakt rek bestellen om zelf de grootste collecties een plaatsje aan de muur te geven.

6. Schilderijhouder

nagellak5

(Bron Stylecaster)

Een schilderijhouder is praktisch, goedkoop & makkelijk te installeren! Zo krijg je een mooi overzicht van alle lakjes. Onder meer te koop bij Ikea.

7. Juwelenkistje

nagellak7

(Bron dailymakeover.com)

Wie zegt dat een juwelenkistje enkel voor juwelen is? Het is ook dé perfecte oplossing voor je nagellakjes. Kies bij voorkeur een doorzichtig exemplaar, dat oogt nog zo leuk!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier