Nostalgie: Nintendo brengt de NES-console opnieuw uit

Geweldig nieuws voor de Nintendo-fans van het eerste uur. Nintendo brengt op 10 november de Nintendo NES-console opnieuw uit in een mini-formaat. Nostalgie!

The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong en de legendarische Mario Bros reeks: vanaf 10 november kan je alle Nintendoklassiekers herontdekken met de Nintendo Classic Mini. De klassieke NES is helemaal terug in zijn vertrouwde vorm, maar dan in een mini-formaat. De nieuwe NES (Nintendo Entertainment System) wordt geleverd met een HDMI-kabel waarmee je het systeem kunt aansluiten op een HD-tv. Op de console zijn 30 NES-games geïnstalleerd: een garantie voor úren spelplezier! Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN en Kirby’s Adventure: ze komen allemaal opnieuw tot leven!

collegeNES

Het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System wordt geleverd met een HDMI-kabel, een USB-kabel waarmee je het systeem kunt opladen* en een Nintendo Classic Mini: NES-controller. Of je nu een oude favoriet opnieuw ontdekt of het plezier van de NES voor het eerst ervaart, de fantastische collectie NES-klassiekers die bij dit systeem zit, heeft voor ieder wat wils. En goed nieuws, in tegenstelling tot met de originele NES kan je de games nu wél opslaan. Oh ja, en stof uit de casette blazen zal ook niet meer nodig zijn!

CI_NintendoClassicMiniNES_PS_Announcement_MS7_image912w

Nintendo maakt op z’n site bekend dat onderstaande games geïnstalleerd zijn op de console. De prijs is voorlopig niet bekend. Wij kunnen alvast niet meer wachten om met de motor te crossen met Excitebike of ijs kapot te slaan met Ice Climber!

Balloon Fight BUBBLE BOBBLE Castlevania™
Castlevania II: Simon’s Quest™ Donkey Kong Donkey Kong Jr.
DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE Dr. Mario Excitebike
FINAL FANTASY® Galaga™ GHOSTS‘N GOBLINS™
GRADIUS™ Ice Climber Kid Icarus
Kirby’s Adventure Mario Bros. MEGA MAN™ 2
Metroid NINJA GAIDEN® PAC-MAN™
Punch-Out!! Featuring Mr. Dream StarTropics SUPER C™
Super Mario Bros. Super Mario Bros. 2 Super Mario Bros. 3
Tecmo Bowl™ The Legend of Zelda Zelda II: The Adventure of Link

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier