Nieuw: Online puzzelplezier op DeZondag.be!

Beste puzzelliefhebbers, voortaan puzzelt u ook online in de nieuwe De Zondag Puzzelclub! Een uitgebreid aanbod digitale puzzels wacht op u: kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, sudoku’s, woordzoekers, cryptogrammen, Binairo’s, doorlopers en Filippines… met 3, 4 en 5 sterren!

Dankzij de puzzelclub neem je je puzzels overal mee naartoe. Ze worden automatisch opgeslagen. Je start met puzzelen op je pc. Later puzzel je verder op je tablet, of je gebruikt de laptop van familie of vrienden. Zelfs op vakantie in het buitenland heb je je puzzels altijd bij de hand.

Gratis puzzelen voor bezoekers

Geregistreerde bezoekers kunnen alle Puzzel & Win puzzels gratis oplossen en voor slechts twee euro deelnemen aan een wedstrijd. Registreren is gratis. Elke week zijn er nieuwe puzzels om gratis in te vullen en nieuwe prachtige prijzen om te winnen!

Uitgebreid aanbod voor leden

Abonnees van de puzzelclub worden extra in de watten gelegd. Als abonnee krijg je onbeperkt toegang tot honderden digitale puzzels met moeilijkheidsfactor van gemiddeld tot zéér moeilijk. Als lid van de puzzelclub kan je deelnemen aan exclusieve wedstrijden voor abonnees, maar je mag ook gratis deelnemen aan alle andere Puzzel en Win wedstrijden. Je bent al lid voor amper 0,73 euro per week.

Gebeten door het puzzelen? Neem dan snel een kijkje op www.dezondag.be/puzzelclub!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier