& Other Stories kiest echte vrouwen voor lingeriecampagne (met okselhaar, littekens en tattoos)

Moedervlekken, tatoeages, een slappe huid en okselhaar zullen zelden te zien in in reclamecampagnes maar het Zweedse kledingmerk & Other Stories voert ze bewust op, zonder Photoshop.

Al van bij de start in 2013 heeft & Other Stories er naar gestreefd verhalen te vertellen die aansluiten bij verschillende leeftijden, afkomsten en persoonlijkheden. Met de Herfst/Winter 2015 lingerie collectie wil het merk een bredere visie bieden op traditionele schoonheid en aantonen dat het deale vrouwenlichaam uniek is en dat littekens, tattoos en schoonheidsvlekjes alleen maar bijdragen tot de schoonheid ervan.

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

& Other Stories cast wel meer ongebruikelijke modellen in hun campagnes. Zo draafden de transgendermodellen Valentijn de Hingh en Hari Nef op in de zomercampagne van vorig jaar.

De modellen voor de lingeriecampagne zijn Helin Honung, blogger en yoga enthousiast, Kelsey Lu McJunkis, celliste en model en Ida jagerfelt, copywriter.

De lingerie is verkrijgbaar in de winkels en via stories.com. De prijzen gaan van 29 euro voor een soft-cup beha en 15 euro voor een stel kanten slipjes tot 45 euro voor een volledige body en 55 euro voor een zijden nachthemdje.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier