Het feestmenu van De Zondag: granaatappelpunch

Dit kleurrijke feestaperitief kan je al enkele uren op voorhand klaarmaken om vervolgens op enkele minuten af te werken wanneer je gasten arriveren. Je serveert het in een grote kom (met een pollepel) of mooie kan. Dat is niet alleen gezellig maar ook handig, want je gasten scheppen zelf bij.

80 ml gembersiroop

400 ml granaatappelsap

4 limoenen, sap

200 ml pompelmoessap

200 ml gemberbier

garnituur: ijsblokjes (10-tal), granaatappelpitten, schijfjes pompelmoes, plakje gember, munt

Tip: Leg granaatappelpitten en een blaadje munt in een ijsblokjesvorm en giet er water bij. Even invriezen en je hebt de mooiste ijsblokjes. Kleurrijk en feestelijk!

Meng alle ingrediënten voor de punch in een grote kom of kan

Zet in de koelkast tot je de punch gaat serveren

Voeg ijsblokjes toe, schijfjes pompelmoes, plakjes gember en verse munt

Klaargemaakt door Amylia De Schepper van www.cookameal.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier