Zien: Katy Perry zorgt voor fashion, fantasy & fun in H&M

Het is nog wel even maar toch fantaseren we nu al aan de feestdagen. Wat we zullen aantrekken tijdens al die schitterende feesten bijvoorbeeld. Katy Perry toont alvast het mooie voorbeeld in H&M’s Holiday-campagne.

Katey Perry schittert voor H&M in zowel de postercampagne als de tv-spot die op 23 november gelanceerd wordt. De Holiday-collectie bevat items zoals lippenstiftrode jurken, smokings met open mouwen en een T-shirt met paillettenborduursel in de vorm van rode strikken. Overal zijn bijzondere details te vinden, van franje op een zwart minirokje tot het motief op de perfecte kersttrui.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

De collectie is vanaf midden november wereldwijd in H&M-winkels verkrijgbaar.

En goed om weten: deze feestdagen steunt H&M kinderen in Myanmar met speciaal ontworpen giftcards. Voor elke verkochte kaart schenkt de H&M Conscious Foundation 5% van het bedrag aan UNICEF. UNICEF zal het geld gebruiken om kwaliteitsonderwijs te bieden voor kwetsbare kinderen in Myanmar, waar een dringende behoefte is om de toegang tot basisonderwijs te verbeteren. Met de giftcard-campagne willen UNICEF en de H&M Conscious Foundation meer dan 350.000 kinderen bereiken met hoogwaardig basis- en lager secundair onderwijs in de staat Rakhine. De giftcards zijn tot en met 31 december wereldwijd in H&M-winkels

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier