Zondagse kost: Turks brood met hummus, salade van tomaat en feta
Lezeres Danielle geniet van koken en lekker eten, maar was niet altijd een keukenprinses. “Het is dankzij drie mannen dat ik nu zo graag kook,” vertelt ze al lachend, “Jamie Oliver, Jeroen Meus… en mijn eigen man!” Ondertussen geeft ze haar eigen twist aan recepten en is met het gezin het weekmenu samenstellen één van haar leukste momenten van de week. Danielle: “Ik vind het zo gezellig om samen te kiezen wat we die week zullen eten… en aangezien dit Turks brood met hummus, salade van tomaat en feta tijdens de zomermaanden regelmatig op ons menu staat… hoop ik de lezers van De Zondag hier ook mee te inspireren!”
Het is dankzij drie mannen dat ik nu zo graag kook. Jamie Oliver, Jeroen Meus… en mijn eigen man”
“Het is voor mij vandaag exta bijzonder om in de krant te staan”, vertelt Danielle, “eerder deze week namen we afscheid van onze lieve meme, mijn grootmoeder. We beleefden ongelooflijk veel mooie momenten samen. Zij leerde mij te genieten van alle kleine gelukjes… en dat zal ik natuurlijk ook blijven doen, met meme in mijn gedachten!”
Dit heb je nodig (voor 4 personen)
* De toppings is voldoende voor het open beleggen van 1 groot of twee kleine broodjes.
Zo maak je het
Wil jij met je favoriete zondagse kost ook een plekje in onze krant veroveren? Mail dan het recept met een foto van het gerecht en jezelf naar zondagsekost@dezondag.be
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier