Om uit te proberen: deze 3 make-up producten voegen kleur toe aan je gezicht

Sun is out and so are we! Laat je roze bril gerust thuis, want als we de make-upgoden mogen geloven heb je die deze zomer niet nodig. Je (roos)kleurige blik, die creëer je namelijk gewoon zelf! Met een mascara die je wimpers accentueert en een kleurrijke eyeliner. Om je look helemaal af te maken, kan er nog wel een kleurrijk detail op je nagels bij. Hello kleurrijke zomer!

Eye-opener van het eerste uur: next level mascara’s

We kunnen er niet rond: na onze wenkbrauwen die de afgelopen jaren terug aan volume mochten winnen, mogen ook onze wimpers weer big & bold zijn. Hoewel volume en lengte key blijven, lijken valse wimpers aan terrein te verliezen en kiezen we terug voor een mascara met een gelijkaardig, maar natuurlijker effect. En dat heeft dan weer alles te maken met de weelderige kleuraccenten die deze lente en zomer een hoofdrol zullen spelen op onze oogleden.

Je wimpers extra lengte en volume geven, begint met het kiezen van de juiste mascara. De Sky High Mascara van Maybelline is compromisloos en opent je blik met extra lengte én volume. Een lange dag voor de boeg? Kies dan voor de Air Volume 30H mascara van L’Oréal Paris: een lichtgewicht op je wimpers die je 30u lang van extra lengte en volume voorziet. Voor een ultiem va-va-voom resultaat verwarm je je wimperkruller gedurende drie seconden (niet langer!) met je haardroger, zo kun je je wimpers vanaf de wortel nog beter modelleren.

De Sky High Cosmic Mascara van Maybelline New York is verkrijgbaar bij de Kruidvat, Di, Carrefour en Delhaize voor €15,99* en de Air Volume 30H Mega Black Mascara van L’Oréal Paris is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Di voor €17,99.

Colour me your colour, baby: bonte eyeliners

De make-up trend van 2022? Kleur op en rond je ogen! Of je nu je volledige ooglid als canvas gebruikt of voor een subtiel lijntje kiest, er is maar een regel – de kleur moét in het oog springen. Durf deze lente dus gerust kleur te bekennen en zet je ogen in de kijker. Daar hoef je trouwens niet per definitie je oogschaduwpalet voor boven te halen, het zijn de eyeliners die dit jaar “in the blink of an eye” een krachtig statement maken.

Maak het jezelf makkelijk en kies voor een gelpotlood: het potlood geeft je de grip die je nodig hebt als je niet de meest vaste hand hebt (guilty as charged!) terwijl de gelformule dezelfde hoge kleurintensiteit garandeert als een vloeibare eyeliner. Zo creëer je zelf makkelijk een fox of cat eye of – why not – een dubbele cat eye. De Infaillible 36H eyeliner van L’Oréal Paris zorgt er alvast voor dat je ze zonder knoeien aanbrengt – en bovendien niet binnen de eerste 36u naar huis hoeft te keren voor een touch-up. Maak je keuze uit een van de 11 kleuren voor een echte Euphoria look. Helemaal handig: de ingebouwde puntenslijper houdt je blik non-stop on point.

 

De Infaillible 36H Grip Gel Automatic Eyeliner van L’Oréal Paris is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Di voor €11,99.

Live your colour: kleurrijke nagels als finishing touch

Je helemaal onderdompelen in een kleurrijke zomer? Yes please! Vergeet de aprilse grillen en tover een instant zomers gevoel tevoorschijn met de juiste tint nagellak. Goed nieuws wat dat laatste betreft: in de zomer kunnen zowat álle kleuren – zelfs gecombineerd met andere kleuren. Deze zomerse tinten van essie maken ons zodanig goedgezind dat we bijna elke dag van kleur zouden willen veranderen. Wat dacht je van cute as a button, bikini so teeny, bahama mama of waarom niet: willow in the wind? Wij hebben dat zomers gevoel alvast helemaal in de vingers!

De essie summer limited edition collectie is beschikbaar vanaf Juni 2022 bij Kruidvat voor €12,99* en bij Di voor €12,49.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier