Belgisch cosmeticamerk viert eerste verjaardag met steun aan mensen met eetproblemen

Voor het eenjarig bestaan van ELIN Cosmetics werkt het Belgische beauty merk samen met ANBN, een organisatie die eerstelijnshulp biedt bij mensen met eetproblemen. Sabine Peeters, make-up artiest en eigenares van het label, vocht zelf jarenlang tegen eetstoornissen.

Sabine Peeters schreef in 2016 het boek ‘Lief voor mijn Lijn’, waarmee ze duizenden jongeren inspireerde tot een gezonder lichaamsbeeld. Met deze samenwerking geeft ze ANBN niet enkel financiële steun, maar ook de nodige publieke aandacht.

Voor elk aangekochte Elin Cosmetics-borstel tijdens de birthday week (van 5 december tot en met 11 december), krijgt de klant een kraskaart met een unieke code. Op het einde van de week (zondag 11 december, 18u) vindt via het instagramkanaal van Elin Cosmetics een live trekking plaats en maak je kans op één van de geweldige prijzen van Warme Belgische merken. En vooral: Elin Cosmetics doneert 25% van haar bruto-omzet tijdens de birthday week aan ANBN.

Benieuwd wat je allemaal kunt winnen?

Wat dacht je van een make-up namiddag voor twee personen met Sabine Peeters, oorbellen van Nimzu, waardebonnen van lingeriemerk PrimaDonna en Xandres, een skincare pakket van Ray, geurkaarsen van CBD-merk Gano, een kalmeerpakket van quote queen Karen Francçois en een mooie zonnebril van Wolfin.

Snel surfen naar én bestellen bij www.elin-cosmetics.com!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier