© Getty Images

Gun jezelf een vleugje luxe met deze nieuwe beautytrends

Een momentje voor jezelf is altijd luxe. Deze lanceringen maken het extra bijzonder.

Goudlokje

Glanzend gezonde haren zijn de basis van elke snit. Je haar zit pas goed als het in goede conditie is. De nieuwe gamma’s van Phyto zorgen voor een plantaardige oplossing voor droog en beschadigd haar. De hydraterende crème is al jaren een favoriet. Verwarm een heel klein beetje tussen je handpalmen en masseer in de punten om pluis gedurende de dag tegen te gaan.

Phyto 7 – € 14,50 – apotheek en drogist.


Goddelijke geuren

Twee klassiekers onder de parfums krijgen een update. Kies jouw favoriet.

1. Dertig jaar na de eerste geur in het flesje in de vorm van een vrouwenlichaam volgt nu een nieuwe versie, die nog steeds even sensueel is. Divine is bloemig en zoet, zoals we gewend zijn bij Gaultier, maar er zit een vleugje zout in, wat het spannend maakt. Dit parfum komt pas goed tot zijn recht op de huid.

Gaultier Divine by Jean Paul Gaultier – vanaf € 86 – parfumerie.

2. Parfumeur Francis Kurkdjian nam een icoon onder handen, Het recept van L’or de J’adore is nog steeds de geur waar fans verliefd op zijn, maar uitgepuurd en fragiel met een extra geconcentreerde hoeveelheid bloemen.

L’or de J’adore – € 176 voor 50 ml – Dior, parfumerie.


Even stoppen tijdens het shoppen

Na Brussel kreeg nu ook Antwerpen zijn Maison Sisley in het hartje van de shoppingbuurt. In vier cabines staat de tijd even stil, terwijl je geniet van een hoogwaardige verzorging en een kopje thee. Er is ook een dubbele verzorgingsruimte, ideaal voor een moeder-dochtermomentje op een shopdag samen. Zo past je stralende teint pas écht bij die nieuwe outfit.

Maison Sisley, Schuttershofstraat 21, 2000 Antwerpen, van ma tot za van 10u tot 18u30.


Verjongingskuur

Celebrity’s zoals Gigi Hadid en Zoë Kravitz zijn verslaafd aan het Zweedse beauty-technologiemerk FOREO, de apparaten die je thuis helpen om je huid te verjongen. De FOREO BEAR traint de spieren in je gezicht dankzij kleine pulsaties. Het resultaat? Een strakkere kaaklijn en gelifte jukbeenderen in amper één week. Wél elke dag trainen, niet valsspelen!

FOREO BEAR – € 329 – foreo.com.


Crème de la crème

Als je aan een luxecrème denkt, dan denk je La Mer. Het unieke ‘miracle broth’ ofte mirakelbrouwsel uit algen dat aan de basis ligt van de producten, zou de huid beter dan wat dan ook herstellen en kalmeren. De jongste luxetoevoeging is een serum dat de huid lift en z’n jeugdige volume herstelt.

Lifting Firming Serum – € 300 voor 50 ml – La Mer, bij Parfuma.

(door Eva Van Driessche)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier