Steps x Yves Rocher: een facelift zonder snijden

Verrassing: het zijn niet alleen de rimpels en kraaienpootjes maar ook en vooral de verminderde elasticiteit van je huid (lees: een slappe en vale huid) die je ouder doet lijken. Gelukkig hoef je voor een verslapte huid niet langer aan een ingrijpende facelift denken. Dankzij de onderzoekers bij Yves Rocher kun je nu ook je huid strakker ‘smeren’ met de vernieuwde Lifting Végétal, een unieke beautylijn die ervoor zorgt dat je er echt zo jong blijft uitzien als je je voelt.

Het probleem met een verminderde elasticiteit van de huid is dat deze zich bijna ongemerkt manifesteert. Terwijl kraaienpootjes en rimpels heel erg zichtbaar zijn, verloopt de verslapping van de huid trager waardoor je niet meteen doorhebt hoe ingrijpend je huid wel veranderd is. Neem er gerust eens een foto van een paar jaar geleden bij en vergelijk; het wordt meteen duidelijk welke invloed je huidvolume heeft op je looks.

Wangzakken en een onderkin

Met het verstrijken der jaren verliest de vorm van je gezicht haar scherpte. Door het hormoontekort ontstaat een verlies aan elasticiteit, de gezichtsspieren verliezen hun kracht én de wangen verslappen. Doordat de huid naar beneden zakt, ontstaan er een soort wangzakken onder aan het gezicht en heel vaak ook een onderkin. Het slechte nieuws is: niemand ontsnapt hieraan, de vorm van ons gezicht verandert onvermijdelijk met ouder worden. Het goede nieuws is: we kunnen daar wel iets aan doen en dat zonder een pijnlijke facelift of andere ingrijpende behandelingen, met dank aan de innovatieve beautylijn Lifting Végétal van Yves Rocher.

Een onkruid met superkracht

Na jarenlang onderzoek hebben de wetenschappers van Yves Rocher een werkstof ontdekt die het verslappingsproces kan keren en herstellend werkt. Het gaat om de Ajuga Reptans, een plant die eigenlijk als onkruid wordt beschouwd maar in feite over een uitzonderlijke groeikracht beschikt. De unieke concentratie plantaardig collageen die de plant produceert, zorgt ervoor dat de cellen in onze huid gereactiveerd en versterkt worden. De huid oogt hierdoor niet alleen strakker, maar ook de aanmaak van elastine wordt bevorderd. Het resultaat is een jongere en stralende huid die effectief ook beter bestand is tegen tekenen van ouderdom. De klok wordt letterlijk terug gedraaid!

Milieuvriendelijk

De beautylijn Lifting Végétal bestaat uit een liftende dagcrème, een verstevigende nachtcrème, een liftende verzorging tegen wallen, een liftend serum en een remodellerende dagcrème voor een stralende teint. Na één maand gebruik is het volume van het gezicht hersteld, zijn rimpels minder diep en zijn de gezichtscontouren geremodelleerd en versterkt. De producten kunnen apart gebruikt worden, maar ideaal is om ze samen toe te passen voor een optimale werking.

En goed om te weten: naar goede traditie koos Yves Rocher opnieuw voor een ecologische verpakking, zoals glazen potjes en recyclebare flacons. Het karton is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Productlijn Lifting Végétal: liftende dagcrème (€38,90), verstevigende nachtcrème (€38,90), liftende verzorging tegen wallen (€25,90), liftend serum (€39,90) en remodellerende dagcrème (€38,90).

Verkoopsinfo: www.yves-rocher.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier