© Alle meisjes willen make-up zoals die van Camille.

Vrolijkmakers voor in je badkamer

Een vleugje lipstick kan de wereld niet veranderen, maar wél je humeur. Wij presenteren enkele vrolijkmakers voor in de badkamer.

Vitamientjes voor je huid

Alles aan deze crème is leuk: hij smeert lekker, verzorgt met viamine C, beschermt met SPF 50, en geeft een prachtige glow. Wat ‘n zomerfavoriet

SkinActive Vitamine C Glowy Daily UV SPF 50 – € 16,99 – Garnier drogist.

Blozen van plezier

Roze blush hoog op je wangen geeft je meteen een speelse, vrolijke uitstraling. Mooi met een beetje sproetjes door de zon! Breng ook een vleugje aan op het topje van je neus.

Blush – € 40,50 – T.LeClerc, apotheek.

Poppenspeler

Deze pikzwarte mascara geeft je echte poppenogen. Een wimpermirakel in een klein borsteltje! Combineer met lippenbalsem en niet veel meer.

Cils Miraculeux – € 29,90 – Yves Rocher.

3 x better together

Van deze samenwerkingen in beautyland worden wij echt blij.


1. Sofia Coppola ontwierp samen met luxemerk Augustinus Bader de enige lippenbalsem die je nog nodig zal hebben. Hij is er in drie stijlvolle transparante tinten.

The Tinted Balm – € 40 – Augustinus Bader x Sofia Coppola – augustinusbader.com.

2. Alle meisjes willen make-up zoals die van Camille. En dat kan nu, want de zangeres lanceerde haar eerste collectie minerale make-up samen met Cent Pur Cent. De eyeliners en blushstick zijn onze favoriet.

Skyliner in ‘Vechter’ en ‘Geen tranen meer over’ – € 12,99 – Cent Pur Cent – centpurcent.com.

3. Een geur die op de huid voelt als de zachte mohair sjaals van het iconische modehuis Acne Studios, dat was de briefing aan parfumhuis Frédéric Malle. Het resultaat? Een cleane, zeepachtige geur met een poederachtig hart voor coole meiden.
Acne Studios by Frédéric Malle – € 250 (100 ml) – senteursdailleurs.com.Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier