Zo draag je makkelijk zonnecrème als je make-up op hebt

Nu de zon schijnt moeten we onze huid goed verzorgen door voldoende zonnecrème te smeren. Al is dat soms lastig als we ook make-up op hebben. Met deze handige tips kan je toch makkelijk zonnecrème en make-up blijven dragen.

Zonnepoeder

Je smeert je best al in voor je aan je make-up begint, al beschermt die ene laag je natuurlijk niet de hele dag door. Gelukkig bestaat er zoiets als zonnepoeder, een poeder dat je kan aanbrengen met een borsteltje over je make-up. Het ziet eruit als een make-upborstel en geeft je opnieuw bescherming tegen de zon, zonder je make-up uit te smeren.

Beautyjournaliste Charlotte De Loose: “Hou er rekening mee dat je voldoende product moet aanbrengen om goed beschermd te zijn. Je ziet het poeder niet echt liggen op de huid, dus breng liever te veel aan dan te weinig.”

Deze zonnepoeders breng je makkelijk aan boven op je make-up.

Zonnespray

Als je liever geen borsteltje gebruikt kan je ook kiezen voor een zonnespray, die je gezicht als het ware besproeit met zonnecrème. Het grootste voordeel aan zo’n spray is dat je de zonnecrème niet meer moet uitsmeren, maar hij gewoon vanzelf in je huid trekt.

Beautyjournaliste Charlotte De Loose: “Ook hier breng je best meerdere laagjes aan om voldoende beschermd te zijn, aangezien de mist zo dun is.”

Dit zijn Charlottes favoriete zonnesprays.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier