Middelkerke ontdekken met de tips van Emily Rabaut

Als er een Miss Middelkerke zou bestaan, dan droeg Emily Rabaut vast en zeker het kroontje. Dit model woont al haar hele leven in de  stripstad en zou haar strandleven er niet kunnen missen. En of zij een ideale tipgever is!

EmilyR.-9554

 

Jouw favoriete plekje in Middelkerke?

“Zonder twijfel de nieuwe trendy beach bars op het strand (4 in Middelkerke, 4 in Westende en 1 ter hoogte van Krokodiel). Ze staan enorm in de belangstelling bij zowel toeristen als de inwoners van Middelkerke! Je kunt er genieten van een lekkere cocktail, borrelhapje met muziek. Het brengt echt een leuke sfeer in Middelkerke (leven in de brouwerij) en het geeft mij een vakantiegevoel.”

Jouw favoriete plek om iets te gaan drinken?

“Bella Vista is benoemd tot het beste café van Middelkerke, dus voor sfeer, lekkere drankjes en hapjes moet je daar zijn! De bar is bekend om zijn 150 soorten Gin!”

Jouw favoriete restaurant?

“Mijn favoriete restaurant is VecINO, de nieuw geopende zaak in Westende-bad (Henri Jasparlaan). Het is een zeer gezellige tapasbar waar ik regelmatig heen ga. Ze hebben er kleine hapjes (bits & bytes) en een uitgebreid assortiment aan wijnen en dranken. Probeer zeker eens de bruchettas, wraps en toasties!”

En favoriete shop?

“De winkels Zoë-trend en Nikelli / Obsession mag je zeker niet over het hoofd zien bij een rondje shoppen in Middelkerke. Bij Zoë vind je het grootste aanbod aan modemerken van een casual look tot partydress. Nikelli biedt meer klassevolle, elegante kleding. Ik ben verliefd op deze winkel! Zelf sta ik model voor Zoë-trend en Nikelli. Je kan de prachtige collectie op de facebookpagina bekijken:  hier en hier. “

Welke is het coolste event in Middelkerke?

“Op de website van Toerisme Middelkerke kan je een overzicht terugvinden van de evenementen die op de agenda staan. Als tofste event verkies ik de Bierfeesten (alhoewel ik zelf geen bier lust 😉 ). Gedurende één weekend wordt de dijk dan de langste toog van België. Je kan er genieten van muziek, ambiance, kermisattracties…. Dit gaat door van 19 tot 21 juni. Mis dit zeker niet!”

Hoe en waar geniet jij van de natuur?

“Ik hou ervan om te joggen in de Duinenweg in Middelkerke. Het is een uitgestrekte weg middenin de natuur. Het is er rustig en prettig om enkele kilometers te kunnen lopen.”

Waarheen moeten we met de kids?

“Jonge kinderen kunnen zich uitleven op het speelpleintje bij het zwembad en de bibliotheek. Oudere kinderen kunnen dan weer terecht in De Kegel X-Treme (Westendelaan). Ze kunnen er onder andere bowlen, karten en lasershooten.”

Wat met binnenpret, letterlijk: een museum? Een indoor pretpark? Iets anders?

“Het zwembad van Middelkerke telt veel bezoekers zowel bij goed als minder goed weer.”

Als je maar één ding kan doen…

“…ik vind het zo geweldig om ’s avonds nog een ijsje te eten bij Australian Icecream op de hoek van de dijk aan het Casino. Ze hebben een zeer ruim aanbod aan zelfgemaakte ijs. Kokosnoot is één van mijn lievelingssmaken!”

Waarom hou je van Middelkerke?

“Middelkerke is gezellig, trendy en familiaal, perfect dus.”

Info. www.toerismemiddelkerke.be

Middelkerke8

(c) westtoer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier